جواد مرادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رونق فعالیت مدارس فوتبال در فصل تابستان، اظهار کرد: فوتبال یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین رشتههای ورزشی دنیاست و هرساله در فصل تابستان با شروع تعطیلی مدارس بسیاری از خانواده با رویای قهرمان شدن فرزندانشان آنها را در مدارس فوتبال ثبتنام میکنند.
وی افزود: زمانی که خانوادهها برای ثبتنام فرزندانشان در مدرسه فوتبال اقدام میکنند، باید تحقیقات لازم را در این زمینه انجام دهند و به سراغ مدارس فوتبالی بروند که مجوز دارند و از مربی و زمین با کیفیتی برای آموزش خود استفاده میکنند.
مسئول کمیته جوانان و استعدادیابی فدارسیون فوتبال اضافه کرد: تا سال گذشته حدود ۴۰ تا ۵۰ مدرسه فوتبال در سطح استان فعال بودند و امسال برای اینکه بتوانند فعالیت داشته باشند، باید نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند که تاکنون حدود ۱۸ مدرسه فوتبال توانستهاند نسبت به تمدید مجوز خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: ۱۴ مدرسه فوتبال دیگر هم برای تمدید مجوز خود اقدام کرده اند، اما به دلیل اینکه پرونده شان ناقص بوده، در حال تکمیل مدارک خود هستند.
به گفته این مسئول، مدارس فوتبال استان تا ۱۵ تیر فرصت دارند نسبت به تمدید مجوز خود برای فعالیت در فصل تابستان اقدام کنند، در غیراین صورت به عنوان مدرسه فوتبال غیرمجاز شناخته می شوند و با آنها برخورد صورت میگیرد.
وی در ادامه در خصوص شهریهای که مدارس فوتبال میتوانند از خانوادهها اخذ کنند هم عنوان کرد: سال گذشته وزارت ورزش طی ابلاغی به استان اعلام کرد که همه مدارس فوتبال باید درجهبندی شوند و شهریه آنها نیز مطابق با درجههایشان در نظر گرفته می شود که این اقدام هم صورت گرفت، اما هنوز برای امسال شهریه جدیدی از سوی وزارتخانه ابلاغ نشده است.
مرادی اعلام کرد: با توجه به اینکه فعالیت مدارس فوتبال شروع شده، هیات فوتبال استان کرمانشاه به منظور جلوگیری از وقوع تخلفات در بحث اخذ شهریه از خانوادهها، طبق شاخصهایی شهریهای را مطابق با درجهبندی مدارس فوتبال تعیین کرده و برای یک ماه شامل ۱۲ جلسه آموزش و تمرین فوتبال در مدارس فوتبال درجه یک ۷۰۰ هزار تومان، مدارس فوتبال درجه دو ۶۰۰ هزار تومان و مدارس فوتبال درجه سه ۵۰۰ هزار تومان اخذ می شود.
رئیس هیات فوتبال شهرستان کرمانشاه ادامه داد: در حال حاضر در کرمانشاه مدرسه فوتبال درجه یک نداریم، اما اخیر یکی از باشگاهها برای راهاندازی این مدرسه فوتبال که تمامی امکانات را دارد، اقدام کرده و احتمالا ظرف یک ماه آینده بتواند آن را راهاندازی کند.
وی اضافه کرد: بیش از ۵۰ درصد مدارس فوتبال کرمانشاه درجه دو هستند که میزان شهریه آنها ۶۰۰ هزار تومان برای ۱۲ جلسه در یک ماه است.
به گفته این مسئول، مدارس فوتبال پول تهیه لباس، حق بیمه ورزشی و حق عضویت در فدراسیون فوتبال را نیز جدای از این هزینهها از خانودهها اخذ میکنند.
وی تاکید کرد: طبق آئین نامه فدراسیون فوتبال، در هر زمین چمن استاندارد تنها ۶۰ فوتبال آموز باید حضور داشته باشند و به ازاء هر ۲۴ فوتبال آموز باید یک مربی هم مستقر باشد.
مرادی اضافه کرد: در پایان فصل، مسابقات و فستیوال مدارس فوتبال جهت کشف استعدادها به تفکیک رده سنی برگزار خواهد شد.
مسئول کمیته جوانان و استعدادیابی هیات فوتبال استان در ادامه از تلاش برای ساماندهی مدارس فوتبال در سطح استان هم خبرداد و گفت: تا هفته آینده گروه ویژه بازرسی از مدارس فوتبال متشکل از نمایندگان اداره کل ورزش و جوانان، هیات فوتبال استان، هیات پزشکی ورزشی، پلیس اماکن و اداره کل تعزیرات تشکیل خواهد شد و نظارتهای جدی را بر مدارس فوتبال آغاز خواهیم کرد.
وی متذکرشد: متاسفانه در حال حاضر برخی از مدارس فوتبال فاقد مجوز در زمینهای بیکیفیتی مشغول به آموزش به فوتبال آموزان هستند که در این بازرسی ها تلاش داریم ابتدا با اخطار به خود مدرسه فوتبال و مجموعهای که زمین را در اختیار او قرارداده اقدام کنیم.
مرادی اضافه کرد: تلاش ما این است که مدارس فوتبال فاقد مجوز برای اخذ مجوز اقدام کنند و در صورتی که به اخطارها و تذکرها بیتوجهی کنند، در ادامه نسبت به تعطیلی آنها اقدام خواهیم کرد.
انتهای پیام