مهدی جعفری امروز ۱۲ تیر با بیان این مطلب در دیدار رئیس کل دادگستری استان، با اشاره به پیشرانهای اقتصادی استان، تصریح کرد: مرز یکی از پیشران های اقتصادی است که مشکلات آن برطرف شد و افزایش ترانزیت در ماهیرود را شاهدیم و برای فعالیت مجدد بازارچه یزدان توافقاتی صورت گرفته است.
به گفته وی؛ انجام برخی کارها از جمله افزایش ساعت کاری، ایجاد صف جداگانه برای تجار و نیروی کار، تأمین لیفتراک ها و جرثقیل مورد نیاز و... باعث پایداری و افزایش کیفیت خدمات رسانی در مرز شده است.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری متذکر شد: با همکاری مرزبانان غیور و رصدهای شبانهروزی، مرز استان ما در بحث تبادلات اقتصادی در مرز از امنیت بالایی برخوردار است.
جعفری با بیان اینکه ۲ هزار و ۳۰۲ واحد تولیدی در استان، گفت: ۹۶۸ واحد تولیدی راکد و غیر فعال داشتیم که با حمایتها و پیگیریهای دولت سیزدهم ۵۳۰ واحد تولیدی احیا شده و به مدار تولید برگشتند.
به گفته وی؛ بازدید از واحدهای اقتصادی با همراهی کارشناس دستگاه نظارتی که به قوانین آشنایی کامل دارد، می تواند توفیقات خوبی به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه کویر می تواند ظرفیت بسیار خوبی در جذب گردشگر برای استان باشد، یادآور شد: اقدامات خوبی در حوزه گردشگری صورت گرفته که باعث افزایش استفاده از ظرفیتهای گردشگری و جذب توریسم در گردشگری پزشکی، کشاورزی، اگرو توریسم و ... شده است.
سرپرست معاونت اقتصادی با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در حوزه اقتصادی، گردشگری معادن است، اظهار داشت: در استان با وجود ۸۴۰ معدن، ۷۰۰ میلیون تن ظرفیت معدنی و اشتال ۱۳ هزار نفری اما به دلیل خام فروشی، ارزش افزوده خراسان جنوبی از این ظرفیت، تنها ۴ درصد است.
به گفته وی؛ با پیگیری های انجام شده در راستای برطرف کردن مشکلات موجود و توسعه زیرساختها در دولت سیزدهم، به زودی از این ظرفیت با بهترین و بیشترین کیفیت استفاده می شود.
جعفری با تأکید بر اینکه رفع مشکلات زیرساختی جهش تولید را سبب می شود، گفت: اجرای پروژههای انتقال آب از دریای عمان، خط انتقال گاز دشتک زابل به نهبندان و ...به توسعه زیرساخت ها در استان کمک کرده است.
وی از اقدامات استان برای توسعه سرمایه گذاریها در زمینه انرژیهای نو گفت و خاطرنشان کرد: تقویت و توسعه واحدهای تولیدی موجود، فعال کردن واحدهای راکد با تسهیلات جدید ، در اولویت قرار دادن واحدهای تولیدی دارای حساب بانکی در استان در پرداخت تسهیلات و ... از اقداماتی است که در راستای جهش تولید انجام شد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری با بیان اینکه با وجود محصولاتی مثل زرشک و گوهرسنگها سرمایهگذاری جدید برای فرآوری در دستور کار است، گفت: با فعال تر شدن حوزه های آی تی، هوش مصنوعی و دانش بنیان به زودی شاهد پیشرفت در این بخش خواهیم بود.
جعفری به جایگاه کارگروه تسهیل عدالت در استان اشاره کرد و با تأکید بر اینکه همه باید از این ظرفیت استفاده کنند، تصریح کرد: بر اساس گزارشهای کشوری، افزایش اشتغال را در استان داریم و توفیقات خوبی در این زمینه حاصل شده است.
محمد جعفر عبدالهی رئیس کل دادگستری نیز در ادامه با بیان اینکه فصل مشترک بین دو حوزه، اقتصاد مقاومتی و احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل است، گفت: توانستهایم با هم افزایی به این امر جامعه عمل بپوشانیم.
وی ایجاد صنایع قوی و بزرگ را مؤثر در اشتغالزایی خواند و اظهار داشت: تکمیل زنجیرههای تولید اشتغال بیشتر در استان را سبب میشود.
انتهای پیام