یاسر کرمی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه هم اکنون حدود ۹۸.۲ درصد جمعیت بین ۱۰ تا ۵۹ ساله استان باسواد هستند، گفت: تنها ۱.۸ درصد جمعیت گروه سنی ۱۰ تا ۵۹ سال که هدف برنامه های سوادآموزی استان هستند و حدود ۲۵ هزار نفر جمعیت دارند، بیسوادند.
وی با بیان اینکه هم اکنون میانگین با سوادی مردم در کشور ۹۷ درصد است، گفت: آمار باسوادی بین مردم استان کرمانشاه بیش از یک درصد بالاتر از میانگین کشوری است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ریشهکن کردن بیسوادی با توجه به باز بودن مبادی بیسوادی در کشور کار سختی است، گفت: چون همواره به دلایلی مثل کوچ نشینی، ازدواج زودهنگام دختران و... آمار بیسوادی رو به افزایش است، لذا هرچقدر آموزش میدهیم بازهم آمار بیسوادی در استان به صفر نمیرسد که البته این موضوع خاص استان کرمانشاه و کشور ما نبوده و در خیلی از جوامع وجود دارد.
وی با بیان اینکه ریشهکنی بیسوادی در گروه سنی ۱۰ تا ۵۹ سال نیاز به کار جهادی دارد، گفت: برای ریشهکنی بیسوادی باید همه نهادها و ادارات پای کار باشند.
وی در ادامه اشاره ای هم به فعالیت ۱۴ مرکز یادگیری محلی و نیز دو مرکز زیر نظر زندان - یکی برای مردان و دیگری برای زنان- در راستای افزایش سطح توانایی و مهارتهای سوادآموزان در استان داشت و افزود: مراکز یادگیری محلی در تلاشند در کنار سوادآموزی، با ارائه آموزشهای مهارتی برای بیسوادان و کمسوادان، زمینه را برای فعالیت تخصصی آنها فراهم کنند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه آموزش سواد پایه، آموزش مهارتهای اساسی زندگی، مهارت های اجتماعی و ... جزو اولویت های مراکز یادگیری محلی در استان است، افزود: سالانه حدود سه هزار نفر در مراکز یادگیری محلی آموزشهای مورد نیاز خود را دریافت میکنند.
انتهای پیام