محمد حسن آصفری در گفتوگو با برنامه زنده مثبت منفی پلاس در استودیو ایسنا، ضمن ارزیابی صحبتهای کاندیداها در اولین دور از مناظرات انتخاباتی در دور دوم رقابتها بین دو کاندیدای باقی مانده در صحنه، پیرامون ضرورت اخلاق مداری کاندیداها، بیان کرد: یکی از بحثهایی که در این مناطره مطرح شد بحث اخلاق محوری بود. واقعیت امر امروز همان طوری که نامزدها صحبت از صداقت و انصاف میکنند بایستی در عمل خود این را نشان دهند. در عین حال که صحبت از اخلاق سیاسی و یا اخلاق در انتخابات میشود، بعضا شاهد هستیم که انگها و تهمتهایی توسط برخی از هواداران نامزدها به طرف مقابل زده میشود که نوعی بیاخلاقی به شمار میرود.
وی در ادامه اظهار کرد: اینکه طرفداران نامزدها که در ستادهای آنان فعال بوده و قرار است در آینده وزیر این مملکت شوند توییت میزنند که طرفداران فلان نامزد از طالبان دو قدم جلوتر هستند، یا خانمی را میآورند و میگویند این نماینده فلان نامزد است و نظرش راجب حجاب این است که ما شلاق نمیخواهیم بزنیم بلکه فقط زندان میاندازیم؛ اینها تهمت زدن هست که همه به دور از اخلاق مداری و اخلاق محوری در بحث انتخابات است. نامزدها باید به این موضوع توجه داشته باشند. زدن تهمت به طرف مقابل سبب نمیشود تا مشارکت در انتخابات بالا برود بلکه سبب میشود تا دعوا راه بیافتد و مردم فکر کنند نامزدها به دنبال قدرت طلبی هستند.
آصفری در ادامه تاکید کرد: فلذا اگر ما واقعا به دنبال مشارکت مردم هستیم بایستی کسی که میخواهد رئیس جمهور شود بتواند هواداران خود را کنترل کند. اگر نتواند بر رفتار هواداران خود نظارت کند چطور میخواهد یک کشور را اداره کند. ستاد هر نامزد و هواداران آن مشخص است. بایستی واقعا در نوشتهها و فعالیتها در فضای مجازی دقت شود. نباید به برخی از نامزدها تهمتهایی زده شود که اگر اینها بیایند کشور را قفل میکنند و ارتباط ما با دنیا تعطیل میشود.
وی افزود: زمانی که نظر نامزد اصلح این نیست بیان شدن این حرفها از هوادار نامزد دیگر که شاید روزی وزیر شود عین بی اخلاقی است. این حرکتها اعتماد مردم را سلب میکند. یکی از مشکلات ما در مشارکتها بحث مسایل معیشتی مردم، گرانی و مسایل بیکاری بوده است. نباید در کنار اینها جنگ هم راه بیاندازیم.
آصفری در ادامه خاطرنشان کرد: من یک مورد دیدم در عکس به هواداران یک نامزد لباس طالبان پوشانده بودند و اسلحهها کره شمالی را به دست آنان داده بودند. این حرکتها خوب نیست. مردم این رفتارها را نمیپسند. یا در فضای مجازی دیدم که به یک آقایی شوکر میزنند چون عکس فلان نامزد را داشته است. باید در وهله اول مشخص شود که این واقعیت دارد یا خیر. ممکن است اصلا صوری باشد. ممکن است برای تخریب یک نامزد این کار انجام شده باشد. اینها باید مدیریت شود.
انتهای پیام