فائزه بیات موفق به ثبت اختراع با عنوان پنیر سفید غنی شده با پروبیوتیک پوشش داده شده و نانو ذرات ویتامین D۳ شده است.
در این پژوهش ضمن بررسی پوششدهی باکتریهای بیفیدو باکتریوم لاکتیس با کوپلیمر PCL-PEG-PCL نشان داد پوششدهی این باکتریها باعث افزایش زندهمانی و حفاظت از آنها در برابر شرایط اسیدی و صفراوی دستگاه گوارش میشود و بدین ترتیب پروبیوتیکها میتوانند اثرات سلامتیبخش خود را در میزبان ایفا کنند.
این پژوهشگر، ضمن دفاع از پایاننامهی مقطع کارشناسی ارشد خود با همین عنوان با راهنمایی دکتر مهران محسنی استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، موفق به ثبت آن در اداره ثبت اختراع ایران شد.
انتهای پیام