دکتر امیرحسین نقیپور به ایسنا گفت: در طول سه ماهه گذشته تعداد ۲۱ هزار و ۹۵۳ مورد بازرسی از مراکز تولید، توزیع، حمل و عرضه موادخام دامی در سطح استان صورت گرفته است.
وی هدف از بازدیدهای کارشناسان این اداره کل از مراکز عرضه مواد خام دامی را تأمین بهداشت و تضمین سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده مردم استان همدان دانست و افزود: در نظارت بهداشتی برمراکز تولید، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی در سه ماهه نخست سالجاری در این استان مقدار ۱۶ هزار و ۵۰۳ کیلوگرم مواد خام دامی غیرقابل مصرف ضبط و معدوم شده است.
نقیپور با اشاره به اینکه در این بازرسیهای بهداشتی، بیش از۷۳۲ مورد نمونه گیری موادخام دامی برای انجام آزمایشات لازم اخذ شده است، خاطرنشان کرد: در سه ماهه گذشته با تلاشهای شبانهروزی همکارانمان در سطح استان تعداد ۵۸۵ واحد دارای تخلف بهداشتی شناسایی شده است.
وی همچنین افزود: طی مدت فوق در کشتارگاههای دام و طیور استان همدان تحت نظارت شبانهروزی بازرسان بهداشتی و ناظرین شرعی دامپزشکی، تعداد ۳۲ هزار و ۳۲۴ رأس دام سبک و ۴۷۲۱ رأس دام سنگین و نیز هفت میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه طیور کشتار شده که با نظارت دقیق کارشناسان دامپزشکی بیش از ۱۲ تن لاشه ضبطی انواع دام و بیش از ۱۸۵ تن لاشه ضبطی طیور ضبط و امحاء شده است.
این مقام مسئول با تاکید براینکه نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در طول سال به منظور تأمین سلامت امنیت غذایی تعطیل شدنی نیست و دائماً برقرار است، گفت: به متخلفان بهداشتی که برای سودجویی خود سلامت مردم را هدف میگیرند، در صورت مشاهده تخلف، از سوی کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی برخورد قانونی و بدون اغماض بعمل خواهد آمد.
انتهای پیام