زهره زارع صدری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سطح زیرکشت گندم در شهرستان کاشان حدود ۸۰۰ هکتار است که پیشبینی میشود در سال زراعی جاری بیش از ۲۵۰۰ تن محصول از مزارع گندم کاشان برداشت شود.
وی افزود: سیلوی کاشان با ظرفیت ذخیرهسازی ۲۷ هزار و ۵۰۰ تن، مرکز اصلی ذخیرهسازی گندم در شمال استان اصفهان است که یک فرصت برای امنیت غذایی این منطقه تلقی میشود.
رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی کاشان با اشاره به توزیع محل کاشت گندم تصریح کرد: مزارع ناحیه دشت و کوهپایه محل تولید حدود ۸۰ درصد این میزان گندم است و بقیه به نواحی کوهستانی این شهرستان اختصاص دارد.
زارع صدری افزود: تأمین بذر اصلاح شده خصوصیات ژنتیکی و فیزیکی تأثیر مثبتی در عملکرد و تولید محصول داشته است و شرکت کشاورزان در کلاسهای آموزشی و ترویجی و آشنایی آنها با شیوههای علمی و فنی کشت گندم در بهبود میزان برداشت محصول اثربخش بوده است.
وی گفت: متوسط برداشت گندم این شهرستان ۳۸۰۰ کیلوگرم در هر هکتار است که به علت خسارت سیل و بارشهای فروردین سال جاری این رقم کاهش یافته است.
رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی کاشان، اظهار کرد: گندم کاشت شده امسال در گندمزارهای کاشان از نوع نارین و سیوند بود که با توجه به شرایط آب و هوایی مناطق مختلف این شهرستان در مرکز تحقیقات سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گواهی شده است.
انتهای پیام