غلامرضا طیبی، امروز (۱۰ تیر) در مجمع سالیانه هیات انجمنهای ورزشهای رزمی استان کرمانشاه، با اشاره به روند رو به رشد عملکرد این هیات، اظهارکرد: تا اواخر سال گذشته تعداد کل ورزشکاران سازمان یافته انجمن ورزشهای رزمی استان حدود چهار هزار نفر بود که طبق برنامهریزی تا پایان امسال باید به حدود پنج هزار نفر افزایش پیدا کند.
وی افزود: سال گذشته نزدیک به هشت دوره کلاسهای آموزشی را در بحث مربیگری، داوری، استاژ فنی و ... برگزار کردیم که با تمرکز ویژهای که امسال روی این حوزه خواهیم داشت، دورههای بیشتری برگزار خواهد شد.
رئیس هیات انجمنهای ورزشهای رزمی کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۰ سبک زیرمجموعه این هیات فعالیت میکنند که سال گذشته ۲۰ سبک توانستند مسابقات قهرمانی استان خود را برگزار کنند و امسال سایر سبکها نیز باید تحرک و پویایی خود را افزایش دهند.
به گفته این مسئول، سال گذشته ۲۷ مورد اعزام سبکهای رزمی استان به مسابقات قهرمانی کشور انجام گرفت که حاصل این اعزامها کسب ۶۱ مدال طلا، ۵۸ مدال نقره و ۶۷ مدال برنز بود و توانستند عملکرد بسیار خوبی را از خود ثبت کنند، لذا این ظرفیت در ورزشکاران استان وجود دارد که امسال این عملکرد را ارتقاء دهند.
وی تاکید کرد: ورزشکاران این هیات در سال گذشته توانستند چهار مدال طلای جهانی و دو مدال بینالمللی نیز کسب کنند.
طیبی با بیان اینکه زیرساختهای انجمنهای ورزشهای رزمی استان برای میزبانی مسابقات کشوری مطلوب است، گفت: در حال حاضر از ۱۴ شهرستان استان، ۹ شهرستان دارای سالن اختصاصی ورزشهای رزمی هستند و در خود شهر کرمانشاه سه سالن اختصاصی داریم و قرار است که با اعتباراتی که اداره کل ورزش و جوانان به هیات تزریق کرده، یک سالن را نیز در مجموعه ورزشی امام سجاد(ع) جهت تاسیس کمپ تمرینی راه اندازی کنیم که میتواند میزبانی مسابقات قهرمانی کشور را نیز برعهده بگیرد.
به گفته این مسئول، هیات انجمنهای ورزشهای رزمی استان سال گذشته میزبانی چهار مسابقه قهرمانی کشور را در رشتههای رزمآوران، های فول کنتاکت، توان و کیک بوکسینگ برگزار کرد و امسال در تلاش است با وجود ۳۰ سبک زیرمجموعه میزبانیهای بیشتری را بگیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در رشته MMA نیز یک سالن اختصاصی در مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد در حال راهاندازی است، اظهار کرد: این سالن قرار است به عنوان خانه MMA کرمانشاه فعالیت کند.
رئیس هیات انجمنهای ورزشهای رزمی استان اضافه کرد: در حال حاضر تجهیزات مناسبی برای رشته MMA در استان وجود دارد و سال گذشته یک دستگاه قفس و برخی تجهیزات جانبی آن خریداری شد.
وی از تلاش برای توسعه رشتههای رزمی در مناطق محروم و روستایی خبر داد و گفت: سال گذشته حدود ۳۰ کیسه بوکس را بین خانههای ورزش روستایی توزیع کردیم تا این رشتهها در مناطق روستایی هم توسعه پیدا کند.
هنرهای رزمی ترکیبی یا همان ام ام ای (MMA) مخلوطی از چند رشته ورزشی رزمی است که به ورزشکار این اجازه را میدهد تا در چارچوب قوانینی خاص و با استفاده از تکنیکهای خاصی از چند سبک مختلف رزمی از جمله بوکس، جودو، موی تای و جوجیتسو برزیلی به حریف خود غلبه کند.
انتهای پیام