مصطفی بوعذار در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه رسالت هنر حقیقتیابی است گفت: هنرمندان در هر رشته و هر زمینهای که فعالیتی دارند و در هر جای جهان برای تولید آثار هنری از جغرافیای زندگی در غزه میتوانند بهره ببرند.
بوعذار با اشاره به اینکه اتفاقات تلخی که در غزه رخ میدهد تمام جهان را متاثر کرده است گفت: نگاه تمام جهان فارغ از گرایشهای دینی و سیاسی به انسانیت ملتفت شده است.
وی گفت: اتفاقات دردناک در غزه نسلکشی و جنگی نابرابر است که آثار هنری مرتبط با آن چنانکه باید و شاید در عرصه جهانی تولید نشد.
او با بیان اینکه اغلب هنرمندان از جریان مظلومیت مردم غزه حمایت کردند، خاطرنشان کرد: هنرمند واقعی نمیتواند نسبت به وقایع غزه بیاعتنا باشد زیرا هنرمند تحلیلگر است و نسبت به وقایع دردناک جهان فارغ از هر گونه گرایشهای خاص انسانی میپردازد.
این فعال فرهنگی و هنری گفت: هنرمندان متعهدی که در سطح کشور وجود دارند آثار خوبی را در حوزه هنرهای تجسمی، شعر و کتاب خلق کردهاند.
وی گوشزد کرد: یکی از مشکلات عمده هنرمندان این است که مدیران فرهنگی برنامهای برای خلق آثار فاخر و در شأن اتفاقات دردناک غزه ندارند و فقط به چاپ و نصب بنر با موضوع مظلومیت مردم غزه اکتفا میکنند.
بوعذار اضافه کرد: نگاه مناسبتی، فصلی و سلیقهای برخی مدیران باعث شده برنامههای مشخص و مدون برای ترویج فرهنگ مقاومت در کشور وجود نداشته باشد و همین امر انگیزه تولید آثار فاخر در این زمینه را برای هنرمندان و فرهیختگان به وجود نمیآورد.
این هنرمند بیان کرد: موضوع مظلومیت مردم فلسطین از موضوعات مهم جهان اسلام است زیرا شاهد جنگی نابرابر هستیم.
انتهای پیام