به گزارش ایسنا، مردمسالاری یکی از ارکان مهم در انقلاب اسلامی است و از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره بر نقشآفرینی مردم توجه و تأکید شده و برگزاری انتخابات نیز مصداق بارز این موضوع است. انتخابات مظهر مردمسالاری و تجلی اراده مردم برای تحقق وعدههای انقلاب اسلامی و پیش رفتن امور کشور است و حضور تفکرات گوناگون در برهههای مختلف در عرصه مدیریت کشور چه در قوه مقننه و چه در قوه مجریه نشان داده که مردم حرف نهایی را میزنند.
دولت سیزدهم به ریاست آیتالله رئیسی دولتی بود که همواره در راه خدمت به مردم حرکت کرد و شهید رئیسی در همین راه نیز مزد شهادت را از خداوند گرفت و به همین دلیل امروز شاهد برگزاری انتخابات هستیم، در این انتخابات زودهنگام، دشمنان تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا مردم را از آمدن پای صندوق رأی منصرف کنند اما این بار هم این توطئهها با شکست روبهرو شد و مردم با حضور پای صندوق رأی به دشمنان نشان دادند اگر هم مشکلی در کشور وجود داشته باشد پای نظام و انقلاب اسلامی خواهند بود.
هشتم تیر ۱۴۰۳ چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و روزی سرنوشتساز برای تعیین چهار سال پیش رو بود، در این روز به میان مردمی رفتیم که در این انتخابات شرکت کرده بودند.
آمدهام تا سرنوشت کشورم را تعیین کنم
به سراغ دختر جوانی که در صف ایستاده و رأی اولی است میروم، فاطمه زارعی در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: حالا که به بلوغ سیاسی رسیدهام و میتوانم رأی بدهم به خاطر کشورم ایران پای صندوق رأی آمدهام تا سهمی در تعیین سرنوشت کشور داشته باشم.
وی میگوید: آمدهایم تا به دشمنان بگوییم ما نسل جوان انقلابی در میدان حاضر خواهیم بود و نخواهیم گذاشت با شایعهپراکنی نسل جوان را از حضور در انتخابات منصرف کنید چراکه به وظایف اجتماعی خود آگاه هستیم.
زارعی در خصوص درخواست خود از رئیسجمهور آینده عنوان میکند: انتظار میرود رئیسجمهور آینده فضا را برای نگهداری نخبگان مهیا کند، متأسفانه ارائه تسهیلات و امکانات داخلی و حمایتهای دولتهای پیشین برای نگهداری نخبگان کافی نبود و این موضوع نیاز به تغییر سیاستهای کلان دارد.
پای آرمانهای انقلاب خواهیم ماند
در ادامه مردی که در انتهای صف عصا به دست ایستاده است، و خود را محمدعلی قنبری معرفی میکند در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: ما در مسیر پیروزی انقلاب جوانان خود را فدا کردهایم و امروز هم پای صندوقهای رأی آمادهایم تا بگوییم پای آرمانهای انقلاب خواهیم ماند.
وی ادامه میدهد: ۶۵ سال سن دارم و در هر دوره در انتخاب شرکت کردهام چراکه حضور در انتخابات وظیفه همه ماست و فرزندانم را نیز به این انجام این امر واجب سوق دادهام.
وی بیان میکند: رهبرمان در خصوص ضرورت مشارکت در انتخابات تأکید کردهاند چراکه حضور در انتخابات رأی به نظام مقدس جمهوری اسلامی است و ما با مشارکت حداکثری دشمنان را مأیوس خواهیم کرد.
لزوم توجه به ایده پردازیهای نخبگان
در ادامه مطهره بابایی که آن سوی مسجد ایستاده، در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: بزرگترین چالش و دغدغهای که دانشجویان در حال حاضر با آن مواجه هستند بحث اشتغال است؛ در ادوار گذشته شاهد شعارهای زیادی در خصوص فرصتدهی به جوانان بودیم اما هرگز به طور کامل به این وعده عمل نشد.
وی ادامه میدهد: امروزه توجه به تفکر و ایده پردازیهای نخبگان یکی از مهمترین راهحلهای برونرفت از چالشهای کشور و گذر از مشکلات علمی، اقتصادی و تکنولوژی است و ما امروز آمدهایم رأی دهیم تا با انتخاب فرد اصلح مشکلات حل شود.
مشارکت بیشتر مساوی با انتخاب درست
رضا توکلی که کارمند است و با خانوادهاش پای صندوق رأی آمده است در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: قاعدتاً وقتی شرکتکنندگان در انتخابات بیشتر باشند احتمال اینکه انتخاب درستتری صورت گیرد هم بیشتر است، مشارکت حداکثری سبب ایجاد شورونشاط میشود که این نشاط موجب همافزایی و ایجاد روحیه بهتر در کشور خواهد شد.
وی بیان میکند: فرد اصلح کسی است که همانند شهید رئیسی اخلاص را مبنای کار خود قرار دهد و پایبند به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.
انتهای پیام