سیدصمد ضیایی صبح پنجشنبه ۷ تیر در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: این سرویس در راستای اجرای قوانین پولشویی، بررسی آنلاین عملکرد کارگزاران، پیشگیری از وقفه در خدمترسانی به کشاورزان، پایش و کنترل صحت توزیع کارگزاران راه اندازی شد.
وی بیان کرد: مجوز صدور حواله الکترونیک سهمیه کودی کشاورزان صرفا پس از صحتسنجی و شناسایی مالکیت شماره همراه کشاورز بر اساس کد ملی انجام خواهد شد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان با بیان اینکه سیستم نظارت و پایش مواد کودی بر توزیع کود یارانه ای وجود دارد، گفت: نظارت دقیق بر روی تمامی محموله ها از درب کارخانه یا کشتی تا زمان تحویل به کشاورزان به صورت دقیق انجام میشود که پس از ثبت این اطلاعات در سامانه حمل و نقل و پایش مواد کودی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و پنجره واحد سامانه ستاد مباره با قاچاق کالا و ارز قابل مشاهده است.
این مقام مسئول از صدور۱۲هزار و۹۳ تن حواله الکترونیک در سه ماهه سال جاری خبر داد و اضافه کرد: در این مدت بیش از ۱۱ هزار و ۳۶۶ حواله تحویل کشاورزان شده است.
ضیایی با اشاره به اینکه تمام تلاش مجموعه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بر این است که کود مورد نیاز کشاورزان به موقع تأمین و در اختیارشان قرار گیرد، افزود: کشاورزان در اسرع وقت باید نسبت به روز رسانی اطلاعات خود در سامانه پهنهبندی شامل تطیبق شماره همراه و کد ملی اقدام کنند تا در زمان صدور حواله الکترونیکی توسط مراکز خدمات کشاورزی خللی در اجرای فرآیند ایجاد نشده و موجب نارضایتی کشاورزان عزیز و تضییع حقوق آنان نشود.
انتهای پیام