حمیدرضا خان محمدی در حاشیه بازدید از مدارس زلزله زده کاشمر با اشاره به اینکه در بازدید امروز کارشناسیهای لازم صورت گرفت، بیان کرد: تلاش میشود از بند «م» ماده ۲۸ ستاد مدیریت بحران و هم در اعتبارات سنواتی اعتباراتی به شهرستان تخصیص یابد.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه چند پروژه حساسیت بیشتری دارد به خصوص روستاهایی که تنها یک مدرسه داشتهاند در اولویت قرار دارد و سعی میشود تا ابتدای مهرماه تکمیل شوند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه پروژهای که خیرین در یک روستا شروع کردهاند و نیمه تمام باقی مانده سعی میشود هر چه زودتر تکمیل شوند، گفت: پیشبینی میشود برای مدارس زلزله زده کاشمر به ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز باشد اما نیاز به بررسی بیشتری دارد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه حدود ۱۰۴ هزار کلاس درس در کشور نیازمند مقاومسازی هستند، افزود: گرچه یادگاری رئیس جمهور شهید این بود که اعتباری را برای این کار قرار دهند، اما فعلاً در اعتبارات سنواتی نیامده و در برنامه هفتم پیشنهاد شد تا دو دهم از مالیات بر ارزش افزوده برای مقاومسازی کلاسهای فرسوده تخصیص یابد.
خان محمدی تصریح کرد: اگر این اعتبار تخصیص یابد طی برنامه هفتم دیگر مدارس بعد از زلزلهها چنین وضعیتی را نخواهند داشت، در زمینلرزه اخیر نه تنها هیچ آسیبی به مدارسی که طبق آئیننامه احداث شدهاند وارد نشد بلکه ستاد اسکان شدهاند.
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید گفت: تلاش میشود با استفاده از اعتبارات نوسازی و ستاد بحران مشکل برخی مدارس برای استفاده در ابتدای مهرماه رفع شود.
حجت الاسلام جواد نیک بین با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان برای این تعداد مدارس اعتبار نیاز است، خاطرنشان کرد: گرچه ساخت مدارس زمان زیادی نیاز دارد اما پروژههای آموزشی نیمه تمام که ۵۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند با تدابیر اتخاذ شده تکمیل خواهند شد.
زمین لرزه ۵ ریشتری ۲۹ خردادماه امسال موجب تخریب و خسارت ۳۵۰۰ واحد مسکونی و کشته شدن ۴ نفر شد.
انتهای پیام