به گزارش ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه تأکید کرد آمادگی تشکیل کشور فلسطین را ندارد و اجازه هم نخواهد داد تشکیلات خودگردان فلسطین نوار غزه را اداره کند.
نتانیاهو در مصاحبه با شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی با بیان اینکه میخواهد با همکاری فلسطینیها یک اداره مدنی ایجاد کند، گفت رژیم صهیونیستی در حال حاضر در ۷ جبهه میجنگد؛ حماس، حزبالله لبنان، انصارالله یمن و گروههای مسلح در عراق، سوریه، کرانه باختری و همچنین ایران.
او مدعی شده این کارزار توسط ایران هدایت میشود و که می خواهد اسرائیل را نابود کند.
نتانیاهو همچنین مدعی شد: «ایران درباره ما اشتباه میکند و به تواناییهای ما برای تحمیل بهای سنگین به آن پی نمیبرد».
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه درخصوص جنگ در غزه مدعی شد که دوره نبردهای شدید در غزه به پایان رسیده است و در عین حال بر عدم تمایل خود به توقف جنگ قبل از «حذف» جنبش حماس تاکید کرد.
او در مورد معامله تبادل اسرا نیز گفت آماده معامله جزئی است که در آن تعدادی از اسرای صهیونیستی را برگرداند، اما برای تکمیل اهداف ادعایی خود پس از آتشبس موقت مجددا جنگ را از سر میگیرد.
نتانیاهو گفت تا وقتی که اسرا آزاد نشوند، جنگ به پایان نمیرسد.
در مورد وضعیت جبهه شمال فلسطین اشغالی هم نتانیاهو مدعی شد نمیخواهد وضعیت به همین منوال ادامه یابد و برنامههایی در حال تدوین است. او جزئیات بیشتری ارائه نکرد.
وی همچنین با اشاره به تحولات کرانه باختری گفت، رژیم صهیونیستی امکان وقوع حملهای در کرانه باختری مشابه حمله هفتم اکتبر را بعید نمیداند و برای مقابله با آن آماده است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد تعلیق ارسال برخی تسلیحات آمریکایی به فلسطین اشغالی هم تاکید کرد بدون تسلیحات آمریکا هم رژیم صهیونیستی میتواند به جنگ غزه ادامه دهد اما ترجیح میدهد تسلیحات بیشتری در اختیار داشته باشد.
در ماه مه، ایالات متحده ارسال محموله بمبهای ۲۰۰۰ پوندی و ۵۰۰ پوندی به فلسطین اشغالی را به دلیل به اصطلاح نگرانی در مورد تأثیر آنها در مناطق پرجمعیت غزه به حالت تعلیق درآورد. این در حالی است که رژیم صهیونیستی همچنان قرار است تسلیحاتی به ارزش میلیاردها دلار از آمریکا دریافت کند.
از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت مطلق آمریکا جنگی ویرانگر را علیه غزه به راه انداخته و بیش از ۱۲۳ هزار فلسطینی را شهید و مجروح کرده و هزاران مفقود برجای گذاشته است.
انتهای پیام