به گزارش ایسنا، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه در راستای خدمترسانی به مناطق کمبرخوردار کشور، تهیه و طبخ ۴ میلیون پرس غذای گرم در روز عید غدیر خم در دستور کار قرار گرفته است، گفت: با مشارکت هیئات، مواکب، گروههای مردمی و گروههای جهادی طبخ و توزیع غذای گرم در مناطق محروم ٣١ استان کشور در روز سهشنبه مصادف با عید غدیر خم اقدام میشود.
وی با اشاره به تهیه و توزیع ۵۰۰ تن برنج در طرح اطعام غدیر سال جاری توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، اظهار کرد: این طرح هر ساله با مشارکت بنیاد برکت در سراسر کشور اجرا میشود به طوری که در سه سال گذشته ۵ میلیون پرس غذای گرم با مشارکتهای مردمی و گروههای جهادی در مناطق محروم سراسر کشور طبخ و توزیع شده است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام، ترکمانه تاکید کرد: طبخ و توزیع غذای گرم در قالب طرح اطعام غدیر به عنوان بزرگترین سفره اطعام محرومین با همکاری گروههای مردمی در مناطق کم برخوردار کشور صورت میگیرد.
انتهای پیام