محمد کرمی امروز دوشنبه در جریان بازدید از اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان اظهار کرد: القای محرومیت سبب ایجاد افکار پوسیده و عامل عدم پیشرفت است در حالی که ما جوانان و نوجوانان خوشفکری داریم که با راهبری آنها شاهد توسعه استان خواهیم بود.
وی با تاکید بر بهرهگیری از روشهای نوین تجارت گفت: تجارت ما یک تجارت سنتی است که با استفاده از روشهای نوین در کنار روشهای سنتی و تلفیق این دو ایجاد تغییرات اساسی در عرصه تجارت را شاهد خواهیم بود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: ذخایر زیرزمینی؛ عامل تولید ثروت است و با فرآوری این ذخایر میتوان شاهد افزایش تولید و کاهش بیکاری و رشد و توسعه استان بود.
کرمی اظهار داشت: دریا، شیلات، تجارت، کشاورزی و... نیز نوعی معدن هستند و منابعی بی نظیر برای تولید ثروت میباشند.
وی با اشاره به ظرفیت شرکتهای دانش بنیان گفت: اگر در مبادلات تجاری و فعالیت های اقتصادی از علم و دانش بهرهگیری شود، مسلماً عامل تولید ثروت خواهند بود.
استاندار با اشاره به ظرفیت معادن استان گفت: تمامی فناوریهای جدید از فلزات از جمله مس بهره میگیرند.
کرمی به دلایل خرید مواد خام معدنی توسط کشورهای مختلف اشاره کرد و گفت: در واقع ما گاهی ارزش پتانسیل هایی که داریم را نمی دانیم.
وی تاکید کرد: دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان باید در زمینههای مختلف توسعه استان حضور چشمگیری داشته باشند.
استاندار گفت: مسئولان در زمینه راهبری و هدایت به خصوص بخش خصوصی حضور فعال داشته باشند تا شاهد اقتصاد مردمی باشیم.
کرمی گفت: استفاده از ظرفیت افراد فعال در عرصه کار و نیروهای جهادی باید مورد توجه باشد.
وی تصریح کرد: جلسات دائمی با دانشگاه، دستگاههای اجرایی و مجموعههای مردمی داشته باشید.
وی بیان کرد: آگاهی دهی به جوانان در زمینه های مختلف اقتصادی در دستور کار باشد و علاوه بر آن طرحها، بستهها و تسهیلات ویژهای را برایشان فراهم کنیم.
وی تاکید کرد: دستگاههای اجرایی وظایف کاری خود را با تلاش مستمر، سرعت در کار و انضباط اداری انجام دهند.
وی بر پیگیری حضور مردم در اقتصاد تاکید کرد و افزود: جزو وظایف مسئولان این عرصه است که در مردم تحرک ایجاد کنند و از بروکراسیهای اداری پرهیز کنند.
کرمی بیان کرد: طرحهای جدید سبب ایجاد ابتکار عمل، تغییر، خلاقیت و نوآوری میشود.
استاندار با بیان اینکه پتانسیل اقتصاد تجارت استان سیستان و بلوچستان در کل کشور بی نظیر است، خاطرنشان کرد: مسئولان مربوطه، اتاق بازرگانی جوانان را تشکیل دهند و با آموزش و صدور کارت بازرگانی انحصار موجود در این فعالیت ها را بشکنند.
وی با مخاطب قرار دادن مسئولان گفت: به جای پیگیری برای حضور موسسات دیگر در استان در زمینه حضور جوانان خوش فکر استان و بهرهگیری از آنان در این عرصه برنامهریزی شود.
وی تاکید کرد: مشکل عمده ما عدم وجود برنامه راهبردی در حوزه تجارت است. برنامه ریزی برای رفع نیازمندیهای کشورهای اطراف، توسعه بازارچههای مرزی، بهرهگیری از ظرفیت دریا و گسترش کارخانههای تولیدی از عوامل تاثیر گذار در رونق تجارت استان است.
استاندار سیستان و بلوچستان در پایان گفت: حوزه تولید و بازرگانی به هم متصل هستند و لازم است مسئولان مربوطه برای مسائل مرتبط با این حوزهها راهکارهای مناسب و عملی ارائه دهند.
انتهای پیام