در طول انقلاب اسلامی همواره انتخابات زیادی برگزار شده است و مردم با حضور حداکثری خود در پای صندوق های رای، ضمن عمل به وظیفه ملی و شرعی خود، وفاداری خود به آرمان های نظام را به دوستان و دشمنان ایران نشان داده اند.
به نظر کارشناسان، انتخابات در هر کشوری و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات موجب بالارفتن اقتدار و قدرت سیاسی آن کشور می شود و فرصت پیشرفت و توسعه را برای هر کشور فراهم می آورد.
با توجه به شرایط ویژه کشور، برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری به دلیل شهادت آیت الله رئیسی و همچنین تبلیغات گسترده دشمنان به عدم حضور در انتخابات از چند شهروند اهل ارومیه در خصوص علت و اهمیت شرکت در انتخابات سوالاتی پرسیدیم.
شرکت نکردن در انتخابات به ضرر مردم است
نازیلا محمودی معلم و اهل ارومیه در گفت وگو با ایسنا درخصوص اهمیت شرکت در انتخابات افزود: من به عنوان یک معلم به همه مردم ایران، شرکت کردن در انتخابات را پیشنهاد می کنم چرا که عدم حضور در انتخابات به ضرر خود مردم است.
وی تصریح کرد: باید با حضور خود همانند ۳سال پیش فردی همچون آیت الله رئیسی را انتخاب کنیم که بتواند تمام نشدن ها را به سرانجام برساند و در مقابل تحریم کنندگان داخل و خارج بایستد.
این معلم ادامه داد: حضور در پای صندوق رای به دشمن اجازه و جرات دست درازی به ایران را نمی دهد و موجب می شود کشور هرچه بیشتر در مسیر پیشرفت و توسعه حرکت کند.
اکبری یک از شهروندان ارومیه ای که مغازه دار است در گفت وگو با ایسنا افزود: شرکت نکردن در انتخابات یعنی جا زدن از مسیر انقلاب و نداشتن نقش در جامعه است.
وی اظهار کرد: وظیفه ما شرکت در انتخابات و وظیفه رییس جمهور آینده عمل به شعارهای انقلاب و خادم مردم بودن است.
اکبری افزود: به نظر من شرکت نکردن در انتخابات هم به ضرر کشور و آینده آن و هم به ضرر خود و خانواده مان است.
باید از حق رای خود به درستی استفاده کنیم
رازقی، دانشجو رشته الهیات نیز در گفت وگو با ایسنا افزود: برای داشتن کشوری آباد و پیشرفته و برای داشتن قدرت در جامعه بین المللی باید در انتخابات شرکت کنیم.
وی با اشاره به اینکه تحریم و شرکت نکردن در انتخابات سخن دشمن است و هیچ دردی را از مردم دوا نمیکند، خاطرنشان کرد: با حضور در انتخابات به دنیا نشان خواهیم داد که ملت ایران همانند سال ۵۷ پشت نظام خود هستند و در شرایط حساس همچون انتخابات حضوری حماسی دارند.
وی ادامه داد: ما مسئول به شرکت کردن در انتخابات هستیم و باید از حق رای خود به درستی استفاده کنیم.
تعیین ۲۳۵۷ صندوق اخذ رای در آذربایجانغربی
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۲۳۵۷ صندوق اخذ رای در استان پیشبینی شده است.
رضا ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا افزود: از ۲۳۵۷ صندوق اخذ رای، ۱۴۷۵ صندوق ثابت و ۸۸۲ صندوق سیار است.
وی ادامه داد: ۱۱۶۵ شعبه اخذ رای شهری و ۱۱۹۲ شعبه روستایی در نظر گرفته شده است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجانغربی با اشاره به اینکه نزدیک به ۲۴ هزار نفر عوامل اجرایی در انتخابات ۸ تیرماه بکارگیری می شوند، اظهار کرد: در حدود ۸ هزار نفر محافظ صندوق آرا و ۲۵۰ نفر نیز عوامل بازرسی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری فعال خواهند بود.
وی با بیان اینکه تمام زیرساختها برای برگزاری انتخاباتی بینقص و سالم در استان مهیا شده است و مشکلی در این راستا وجود ندارد، گفت: اقدامات اولیه و فرآیندهای لازم برای برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان انجام شده است و شعبات اخذ رای از نظر فنی و پوشش اینترنت برای انتخابات الکترونیک در حال آمادهسازی است.
به گزارش ایسنا، برگزاری انتخابات نماد مشارکت سیاسی مردم ایران است، به سخنی دیگر مردم با شرکت در انتخابات در امور سیاسی خود دخالت می کنند و حق انتخاب دارند و همچنین در تعیین سرنوشت کشور خود نقش ایفا می کنند. بنابراین اگر آینده و سرنوشت خود و کشور برای هر شهروند ایرانی مهم باشد به طور حتم در این انتخابات شرکت خواهد کرد و فردی که دلسوز و خدمتگزار و مدیر است را انتخاب خواهد کرد.
انتهای پیام