بازرس کل استان کردستان عنوان کرد:

۱۹ هزار متقاضی در صف انتظار دریافت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری

بازرس کل استان کردستان گفت: ۱۹ هزار نفر از متقاضیان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در صف انتظار هستند، این در حالی است که بانک‌ها باید ظرف یک ماه کل فرایند پرداخت تسهیلات را انجام دهند.

عیسی هواسی امروز (۳ تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانە اظهار کرد: هیچ بانکی حق ندارد برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری بیش از یک ضامن بخواهد.

وی در ادامه به موضوع بیمه و پرداخت خسارت هم اشاره کرد و گفت: براساس قانون بیمه مکلف هستند ظرف ۲۰ روز خسارت را پرداخت کنند و به محض وقوع اتفاق باید ۵۰ درصد خسارت را قبل از صدور حکم به زیان دیده پرداخت کنند.

هواسی اضافه کرد: امروزە شاهد گسترش نواحی منفصل شهری در استان کردستان هستیم کە نیازمند توجه ویژە بە مسائل و مشکلات آن‌ها است.

بازرس کل استان کردستان با بیان اینکه ۹ کمیسیون علمی تخصصی در سال گذشته برگزار شده است، گفت: نظارت بر معاملات از دیگر رسالت‌های سازمان بازرسی است که این مهم به صورت هوشمندانه انجام و همکاران بر روند معاملات به صورت هوشمندانه نظارت دارند.

وی در ادامه با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۲۱۶ فقره شکایت به سازمان در استان ارسال شده است و اولویت ما شکایات و موضوعاتی است که کثیرالشاکی هستند، گفت: شناسایی بنگاه‌ها و گلوگاه‌های فساد از دیگر مولفه‌های مهم در سازمان بازرسی استان است کە به صورت جد به این حوزه ورود و هر سال تعدادی از این گلوگاه‌ها را در اولویت کاری قرار می‌دهیم.

در مولفه مشارکت در انتخابات نیازمند همدلی و همراهی افراد جامعه هستیم

عیسی هواسی اظهار کرد: انتخابات در ایران از همان اوایل پیروزی انقلاب آغاز شد که این یکی از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی است و تاریخ و تعداد انتخابات کشور ما به اندازه تعداد سال‌های پیروزی انقلاب است، یعنی ما به طور متوسط سالی یک انتخابات را برگزار کرده‌ایم.

وی مشارکت، امنیت، رقابت و سلامت را چهار مولفه مهم در انتخابات براساس منویات رهبری عنوان کرد و گفت: در سه مولفه سلامت، امنیت و رقابت انتخابات هیچ مشکلی نداریم در مولفه مشارکت نیاز به همدلی و همراهی تک‌تک افراد جامعه در هر جایگاه و مقامی هستیم.

هواسی، نقش اصحاب رسانه را در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی بسیار مهم ارزیابی و عنوان کرد: به بیان رهبر معظم انقلاب مشارکت مردم در انتخابات موجب اقتدار نظام و یاس دشمنان می‌شود.

وی تصریح کرد: مشارکت در عرصه داخلی و بین‌المللی بسیار مهم است و در عرصه دیپلماسی قدرت ما را افزایش می‌دهد و نمایندگان کشور در سطح بین‌الملل قدرت بیشتری در دفاع از حقوق ملت و کشور پیدا می‌کنند.

بازرس کل کردستان گفت: کارهای ما به دو بخش نظارت و بازرسی تقدیم می‌شود اما اولویت در حوزه نظارت است، چرا که آسیب آن به ساختارهای اجتماعی و غیره کمتر خواهد بود.

هواسی افزود: در حوزه نظارت یکی از اقدامات ما در بازرسی کل استان تهیه گزارش آسیب‌شناسی در حوزه‌های مختلف است.

وی بیان کرد: در گام اول آسیب را شناسایی و تبعات و راه‌حل‌ آن را ارائه می‌کنیم تا جایی‌که در سال گذشته بیش از ۱۰۰ گزارش آسیب‌شناسی انجام شد و به مجموعه دستگاه‌های اجرایی و استاندار کردستان ارسال کرده‌ایم.

۱۹.۴ همت آثار مالی اثربخشی ناشی از ورود بازرسی در کردستان

هواسی با بیان اینکه اقدامات ما در حوزه نظارت آثاری مالی در استان ایجاد می‌کند، خاطرنشان کرد: در حوزه حقوق دولتی معادن هم پیگیر وصول حقوق دولتی و هم وصول آن هستیم.

وی تصریح کرد: در پیگیری وصول حقوق دولتی ۱.۱ دهم همت، در تسریع حقوق دولتی معادن ۳۶۰ میلیارد، وصول مطالبات مالیاتی ۷۴۵ میلیارد و در مجموع رقم آثار مالی ریالی اثربخشی‌ها ناشی از ورود بازرسی استان در حوزه‌های مختلف ۳.۷ ‌همت بوده است.

بازرس کل استان کردستان در پایان یادآور شد: در کل در راستای حفظ حقوق بیت‌المال اقدامات همکاران ما در سطح استان ۱۹.۴ ‌همت آثار مالی داشته است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403040301833
  • خبرنگار : 50294