حبیباله حلیمی جلودار، در گفتوگو با ایسنا، گفت: اگر خودمان در میدان باشیم و بتوانیم بین کاندیداهای موجود و مطرح، آن را که مسیر خدمت به مردم را انتخاب کرده، بر اساس مطالعات و مشاوراتمان گزینش کنیم در واقع نقش خود را در جامعه ایفا کردهایم.
حلیمی شرکت در انتخابات را یک امر عقلی بسیار ساده دانست و تصریح کرد: حتی یک نوجوان هم بر این باور است که باید خودش انتخاب کند و در صحنه حضور داشته باشد.
وی در خصوص تاثیرگذاری مناظرات تلویزیونی کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: افراد از منظر نوع انتخاب تفاوت بسیار دارند، برخی انتخاب خود را از نخست برگزیدهاند اما مناظرات کنونی بسیار تاثیرگذار است؛ ورود و خروج یک کاندیدا در موضوعات مطرح شده، عکس العمل افراد نسبت به نظر مخالف، صبوری افراد، شجاعت افراد در این مناظرات مشخص میشود.
دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه مازندران افزود: مثلا کسی که در حوزههای اقتصاد و فرهنگ انتقاد کرده و نترسیده که رای را از دست بدهد و معیارهای خودش را ولایتمحوری و قانونمحوری معرفی میکند برای مردم قابل اعتناست. اما کسانی که در مناظرات قصد فریب مردم را دارند و حرفهای تزئینی زدند و افکار مردم را تحت تاثیر قرار میدهند، در مناظرات این موارد مشخص میشود.
دانشیار و دکترای تخصصی الهیات بابیان اینکه ما در همه موارد دست به انتخاب میزنیم، تصریح کرد: از نگاه بنده هنوز شورای نگهبان باید دقت بیشتری به خرج دهد و کسانی که انتخاب میشوند نارسا و ناتوان نباشند تا جامعه متضرر شود. اگر فردی کمتوان وارد کارزار شود و بعد رای آورده و انتخاب شود آنگاه امور مملکت از دست خارج شده و آنگاه باید چهار سال منتظر ماند تا مجدد اصلح انتخاب شود.
احزاب فقط در انتخابات پررنگ میشوند
عضو هیات علمی دانشگاه مازندران در رابطه با نقش احزاب در کشور گفت: در کشور ما احزاب برجسته نیستند و فقط در زمان انتخابات حضور و بروز دارند، یعنی آن نگاه حزبی به معنای حزب که مبانی و کارنامه و برنامه داشته باشد وجود ندارد، یا حزبی که قواعدش را در جامعه ارائه کرده باشد که بر اساس آن قواعد بگوییم این کاندیدا از آن حزب است، وجود ندارد.
حلیمی با بیان اینکه احزاب در ایران کارکردی حداقلی و محدود دارند اما به معنای واقعی حزب نیستند، درباره ویژگیهای رئیس جمهور، گفت: اگر کسی ذیل ولایت قرار گیرد برجسته میشود، ولایت خدا، ولایت پیامبر، ولایت اهل بیت، ولایت فقیه؛ کسی که ذیل ولایت باشد، خدمت به مردم را در سرلوحه قرار میدهد.
وی با بیان اینکه نمونه بارز ویژگی رئیس جمهور در شخصیت آیتالله شهید رئیسی متجلی گشته بود، خاطرنشان کرد: شهید جمهور جمعهها هم مشغول کار بود، مردم مدار بود. رئیس جمهور باید ولایت مدار باشد و باید دید چقدر میتواند مشکلات و مسائل را حل کند و چقدر چتر شخصیتاش باز است.
انتظار مازندرانیها از رئیسجهور آینده
دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه مازندران، درباره نظام مسائل استان خاطرنشان کرد: پسماند یکی از مسائل مهم مازندران بوده و اشتغال یکی دیگر از مسائل مهم استان است. در مقابل اما استعداد و توانمندی مازندران شامل دریا و جنگل و نیروی انسانی متخصص، و انواع مراکز علمی و علوم عالی نظیر دانشگاه صنعتی، دانشگاه فنی، دانشگاه دریایی در مازندران وجود دارد.
حلیمی افزود: این استعدادها و افکار و ظرفیتها در مازندران باید گردهم آمده و برای حل مسائل استان هم افزا شوند؛ اگر بیکاری جمع شود به تبع آن بزه کم شده و مشکلات برطرف میشود.
وی درباره اقتصاد دریا محور خاطرنشان کرد: در بسیج اساتید استان مازندران کارگروهی در حوزه دریا تشکیل شده اما نیاز ما ابزارهایی است که در اختیار مسئولان است.
حلیمی افزود: فعالیت اساتید شامل پروپوزالها و مقالات بر روی کاغذ است و برای اینکه اینها عملیاتی شوند نیاز کار میدانی است و آزمایش طرحها در دریا نیازمند یک پشتیبانی است که انتظار ما از رئیس جمهور آینده است.
انتهای پیام