محمد رئیسی در گفت وگو با ایسنا، افزود: با توجه به آب و هوای مساعد برای کشت میوه های گرمسیری و افزایش بارندگیها در این شهرستان به همت کشاورزان منطقه و بخش خصوصی امسال سطح زیر کشت موز به ۲۰۰ هکتار رسیده است.
رئیسی بیان کرد: کشاورزان پایین دست زیردان این شهرستان نیز در چند سال اخیر باغات میوههای گرمسیری از جمله موز را افزایش داده اند.
وی گفت: در هر هکتار از موزستان های این شهرستان بطور متوسط برای سه نفر به صورت مستقیم و دو نفر غیرمستقیم در مراحل مختلف کاشت، برداشت و فروش ایجاد اشتغال شده است.
مدیر جهاد کشاورزی قصرقند تاکید کرد: موز تولید شده این شهرستان علاوه بر تامین بازار مصرف استان به سایر نقاط کشور ارسال میشود.
همچنین رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیز گفت: به منظورجلوگیری از واردات و خروج ارز، ایجاد فرصتهای جدید شغلی و خودکفایی کشور به تولید موز، احداث ۱۷ هزار هکتار موزستان جدید بعنوان چشم انداز پیش رو ترسیم شده است.
علیرضا دهمرده ادامه داد: برای تحقق این طرح، بنگاههای اقتصادی با مشارکت سازمان جهاد کشاورزی، برنامه طرح توسعه باغات موز به شیوه کشت متراکم در سطح ۴۲۰۰هکتار تدوین، و تاکنون کشت الگویی ۱۰۰ هکتار موزستان در منطقه باهوکلات شهرستان دشتیاری به اتمام رسیده است.
وی افزود: سیستان و بلوچستان در حال حاضر دارای ۷۱۳۶ هکتار موزستان با تولید سالیانه افزون بر ۲۰۳ هزار تن است.
انتهای پیام