در این مناظره احد صادقی به عنوان نماینده ستاد انتخاباتی علیرضا زاکانی، علی جهانگیری، نماینده ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان، وهاب حسنی نماینده ستاد انتخاباتی سعید جلیلی و خانم آقازاده، نماینده ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف حضور داشتند.
در دور اول نمایندگان ستادهای انتخاباتی به بیان نکته نظرات حمایتی و تبیین از نامزد انتخاباتی خود پرداختند، احد صادقی، رییس ستاد انتخاباتی علیرضا زاکانی در آذربایجان شرقی، دو جریان و اندیشه مهم را مبتنی بر مکاتب توحیدی و غیر توحیدی تقسیم کرد و افزود: مکاتب و اندیشههای مختلف دنیای مدرن و جوامع مختلف را میسازند.
علی جهانگیری، نماینده ستاد استانی مسعود پزشکیان در آذربایجانشرقی نیز دلیل حمایت خود را از این کاندیدا تشریح کرد و گفت: من سابقه کار اجرایی در دولتهای حجت الاسلام و المسلمین خاتمی و روحانی را دارم و پزشکیان نامزدی است که نظریات و برنامههای کارشناسی برای رفع مشکلات کشور دارد.
وی ادامه داد: برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیاز به تعامل با تمام کشور های جهان را داریم و نه فقط ارتباط با کشورهای غربی یا شرقی. در راستای سند چشمانداز ۱۴۰۴، ایران الان باید در رتبه نخست منطقه در حوزههای مختلف بود ولی کشور در این مسیر قرار نگرفته است.
وهاب حسنی نماینده ستاد استانی سعید جلیلی در آذربایجان شرقی، گفت: جلیلی بر خلاف شایعات فضای مجازی که وی را فردی تندرو و جنگ طلب وانمود میکنند، کاملا مردمی و صلحطلب است.
وی ادامه داد: ما باید از حداکثر ظرفیتهای ایران در اقصی نقاط جهان بهره ببریم و در این راستا ما الان در این برهه زمانی خطیر باید یک فردی با برنامه، فسادستیز که جریانهای راست و چپ به آن اذعان دارند و تیم اجرایی قوی و کارآمد دارد را برای ریاست جمهوری انتخاب کنیم.
خانم آقازاده نماینده ستاد استانی محمدباقر قالیباف در آذربایجانشرقی، نیز در این مناظره مهمترین ویژگی قالیباف را مدیریت اجرایی موفق آن دانست و گفت: من به عنوان یک طلبه حامی کسی هستم که برنامه و دولت آیت الله شهید رئیسی را ادامه خواهد داد و این مدیر جهادی، ۱۲ سال به عنوان شهردار کلانشهر تهران تحول عظیمی ایجاد کرد.
وی ادامه داد: ما دنبال یک مدیر جهادی برای راهبری و مدیریت کشور در این برهه حساس هستیم و زمانی برای آزمون و خطا کردن در تصمیمات کلان نداریم و آزموده را آزمودن خطاست.
سوالات بخش دوم مناظره مربوط به مشکلات اقتصادی اعم از تورم، نقدینگی و کاهش قدرت خرید مردم بود.
احد صادقی در پاسخ به بخش دوم سوالات، گفت: ما در طول ۴۵ سال انقلاب اسلامی بر اساس عقاید و اندیشه های توحیدی حرکت و پیشرفت کردهایم، و اینطور نیست که دولت های آقایان هاشمی، خاتمی و روحانی متفاوت با این اندیشه و دیدگاه بود.
وی ادامه داد: اقتصاد در ایران و جهان مبتنی بر متغیرهایی از جمله بخش واقعی و مالی اقتصاد است که بخش واقعی اقتصاد شامل تولید، تجارت، صنعت، واردات و صادرات بوده و پشتوانهی مالی بانک ها را دارد و نتیجه این دو بخش موجب رشد اقتصادی میشود.
وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد عدم بنگاهداری بانکها تاکید کرد و گفت: بانکها وظیفه پشتیبانی از صنعت و تولید را دارند ولی بانک ها تولیدکنندگان و صنعتگران را با وامهای بهرهدار بدهکار میکنند که موجب ورشکستگی و تعطیلی این واحدهای تولیدی میشود.
وهاب حسنی نیز دخالت دولت در اقتصاد را موثر عنوان کرد و ادامه داد: برای مثال در دوران بیماری کرونا دولت بدلیل اهمیت و ضرورت تولید ماسک و ارزان بودن آن به این مسئله ورود پیدا کرد.
نماینده ستاد انتخاباتی سعید جلیلی تیم اقتصادی مسعود پزشکیان را با نظریات و دیدگاه صفر و یکی عنوان کرد و گفت: آقای پزشکیان شخصا دارای شخصیتی برجسته و کارآمد هستند ولی متاسفانه همراهان و مشاوران این نامزد دیدگاههای متفاوت و خلاف جهتی دارند.
علی جهانگیری در پاسخ به ادعای دیدگاه صفر و یکی بودن مشاوران پزشکیان عنوان کرد و افزود: ما اعتقاد به حل مشکلات از طریق روش علمی در زمینههای پزشکی، علمی و اقتصادی هستیم و مشاوران و همراهان آقای پزشکیان، از نقاط قوت دولتهای مرحوم آیت الله رفسنجانی و حجت الاسلام والمسلمین خاتمی و روحانی استفاده خواهند کرد و نقاط و بخشهای منفی دولتهای گذشته را حل خواهد کرد.
وی به ادعای تشکیل دولت سوم روحانی توسط پزشکیان واکنش نشان داد و گفت: مسعود پزشکیان دولت اول خود است و دولت های سوم خاتمی و روحانی نیست.
نماینده ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان ادامه داد: دولت نباید به صورت مستقیم در اقتصاد دخالت کند ولی ما از طرق بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام خمینی(ره) در بخشهای خصوصی و سرمایهگذاری دخالت میکنیم و دولت باید سیاستگذار و قاعدهگذاری برای رقابتی کردن اقتصاد باشد.
خانم آقازاده نیز در بخش دوم مناظره به افزایش حقوق متناسب با تورم تاکید کرد و افزود: حقوق ثابت ۱۲ میلیون تومان متناسب با تورم نیست و اهدای زمین رایگان برای مسکن سازی، واردات خودروهای خارجی که موجب افزایش کیفیت خودروهای داخلی میشود از جمله برنامه های اقتصادی قالیباف است.
وی تاکید کرد: آقای قالیباف به عنوان رییس مجلس شورای اسلامی برنامه هفتم توسعه را تدوین کرده است که اشرافیت کامل بر این برنامه دارد و در این راستا میز یکی از دلایل حضور وی در کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری اجرایی و عملیاتی کردن این برنامه است.
نماینده ستاد انتخاباتی محمد باقر قالیباف افزود: دولت نباید قیمتگذاری کند که موجب افزایش قیمتها میشود بلکه باید با نظارت دقیق مانع افزایش قیمتها و کاهش تولید شود.
به گزارش ایسنا مناظره انتخاباتی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز برگزار شد که دانشجویان نیز به پرسش و پاسخ با نمایندگان نامزدها پرداختند.
چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری میان محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی، علیرضا زاکانی، مسعود پزشکیان و امیرحسین قاضی زاده هاشمی روز جمعه هشتم تیرماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
انتهای پیام