سید منوچهر حسینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۸۰ نفر ثبتنام کردند که شش نفر از آنان توسط شورای نگهبان تایید شد، از دیدگاه ما این شش نفر صالح هستند و باید از بین این افراد فرد اصلح را انتخاب کنیم؛ اینکه به چه کسی رای میدهیم و چه کسی انتخاب میشود به نقش مشارکت مردم بستگی خواهد داشت.
وی در رابطه با انتخاب فرد اصلح توسط مردم، گفت: عادل بودن، صداقت، تقوا، فقیه بودن از جمله ویژگیهایی است که باید در انتخاب فرد اصلح به آنان توجه داشت و علاوه بر آن به فرمایش امام صادق در "کتاب اصول کافی جلد یک صفحه ۶۸" در انتخاب دو حاکم باید ببینیم که افراد متدین چه کسی را انتخاب میکنند ضمن اینکه افرادی را که دشمنان و مخالفان آیین ما بیشتر به آن راغب هستند را باید از بین گزینهها کنار گذاشت و افرادی را که بیشتر مخالفان ما را خشمگین میکند آن را برگزید.
وی افزود: قانون اساسی، انقلاب اسلامی، ولایت فقیه، استقلال و تمامیت ارضی از جمله مبانی اصول انقلاب ما بوده که نباید از آن عدول کنیم و باید کسی را به عنوان فرد اصلح برای ریاستجمهوری انتخاب کنیم که به این اصول و مبانی پایبند و وفادار باشد و حتی برای آن هزینه داده باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا گفت: دوری از فساد، توجه به اقتصاد مقاومتی، وفاداری به قانون برنامه هفتم توسعه، توجه به سیاستهای کلی نظام، اجرای منویات مقام معظم رهبری، دوری از فساد و التزام به قانون از دیگر مواری است که در انتخاب فرد اصلح باید به آن توجه داشته باشیم .
حسینی با بیان اینکه رئیس جمهور دولت چهاردهم باید مشی شهید رئیسی را ادامه دهد، خاطرنشان کرد: جامعه مشکلات مختلفی در زمینههای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی دارد که باید رئیس جمهور آینده این مشکلات را شناسایی و اولویتبندی کرده و برای حل این نیازها و مشکلات دارای برنامه باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا همچنین با اشاره به شهدای خدمت، بیان کرد: یکی از ویژگیهای مهم شهدای خدمت این است که اهل میدان بودند، شهید رئیسی هیچگاه خستگی نمیشناخت، همواره در طول ۳۳ ماه گذشته از تصدی ریاستجمهوری خود در میدان خدمت در تلاش بود، به وزرا و مدیران تحت امر خود توصیه داشت که باید ما به خود سخت بگیریم تا مردم در آسایش و آرامش باشند.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی یکی از مدیران ساده زیست بود، افزود: این شهید بزرگوار در طول خدمت جهادی خود جاهای خالی بسیاری را پر و جبران کرده بود و کاری بودن، مردمی، مقاوم، ارزشی، باتدبیر و قانونمداری درد مردم را حس کردن را از دیگر ویژگیهای این شهید جمهور میتوان برشمرد.
حسینی در ادامه با اشاره به دو اقدام مهم و اساسی امام راحل، گفت: تشکیل سپاه و تشکیل بسیج مستضعفان دو اقدام راهبردی امام راحل در زمان حیات ایشان بود که این دو اقدام راهبردی امام راحل موجب شد که از هشت سال جنگ دفاع مقدس سربلند و پیروز خارج شویم.
وی افزود: در طول ۲۵۰ سال اخیر دفاع مقدس تنها جنگی بوده که کشور ایران موفق شد بدون اینکه وجبی از خاک پاک میهن ایران اسلامی را تحویل دشمن دهد از این جنگ سربلند فائق آید.
عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به نامگذاری ۳۱ خرداد هر سال به نام روز بسیج اساتید همزمان با سالگرد شهادت دانشمند فرهیخته دکتر مصطفی چمران، ادامه داد: بسیج مستضعفان شاخههای مختلفی دارد که یکی از شاخههای آن سازمان بسیج اساتید است و در چنین روزی در ۴۴ سال پیش دکتر چمران به شهادت رسیدهاند.
حسینی با بیان اینکه شهید دکتر چمران یک شخصیت در تراز انقلاب بود، خاطرنشان کرد: ما باید بتوانیم نیروهایی تربیت کنیم که این نیروها در سطوح مختلف مدیریتی مانند شخصیت ستودنی شهید چمران در تراز انقلاب و نظام باشند.
وی تصریح کرد: شخصیت شهید چمران در عمر گرانمایه خود به درجه بالایی از مجاهدت و رشادت رسیده بود و یک شخصیت انقلابی بود.
انتهای پیام