سرپرست دانشگاه گیلان:

تحکیم روابط اساتید با دانشجویان به ترویج دستاوردهای انقلاب منجر می‌شود

سرپرست دانشگاه گیلان گفت: تحکیم روابط استادان با دانشجویان به ترویج دستاوردهای انقلاب به دانشجویان و انتشار امیدواری در جامعه منجر می‌شود.

محمد دوستار امروز ۳۰ خرداد ماه در مراسم گرامیداشت روز بسیج استادان، با گرامیداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران، اظهار کرد: بسیج یکی از نوآوری‌های امام راحل بود که هم اکنون به درخت تنومدی برای خدمت رسانی در جامعه تبدیل شده است. 

وی با اشاره به چندوجهی بودن بسیج در جامعه، افزود: بسیج متعلق به قشر خاصی نیست و به جغرافیای خاصی تعلق ندارد و با توجه به نیاز جامعه در مسائل فرهنگی، سازندگی، دفاعی، علمی و غیره در همه زمان‌ها و مکان‌ها برای حل مشکلات جامعه متبلور می‌شود. 

سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه اکنون در جنگ ترکیبی به سر می‌بریم، گفت: لازمه مبارزه با جنگ ترکیبی جهاد است که رهبر معظم انقلاب جهاد تبیین را اقدامی قطعی و فوری برای مبارزه با دشمنان دانسته‌اند.

دوستار با اشاره به اینکه مطالبه مقام معظم رهبری جهش تولید است، تصریح کرد: یکی از عرصه‌های جهاد تبیین توسط استادان دانشگاهی، ایجاد شرکت‌های دانش بنیان است که این فرصت مناسبی برای تبیین نقش آفرینی‌های اساتید بسیجی در عرصه تولید و صنعت است. 

وی با بیان اینکه بسیج به دنبال خدمت بی‌منت است، یکی از راه‌های نیل به مطالبات مقام معظم رهبری را همکاری و هم‌فکری دانشگاهیان دانست و تصریح کرد: زمانی که متعلق به مردم است نباید صرف تقابل با یکدیگر شود و چنانچه دانشگاه‌ها نسبت به آگاه‌سازی اهمیت انتخابات به دانشجویان وارد عمل شوند، شاهد برگزاری انتخاباتی پرشور و اثرگذار خواهیم بود. 

سرپرست دانشگاه گیلان با ابراز امیدواری به اینکه دانشگاهیان در عرصه جهاد تبیین بیش از پیش همت گمارند، تحکیم روابط استادان با دانشجویان را منجر به ترویج دستاوردهای انقلاب به دانشجویان و انتشار امیدواری در جامعه دانست. 

بهره‌مندی از ظرفیت‌های جامعه دانشگاهی برای ترویج گفتمان جامعه به سمت مطالبات مقام معظم رهبری

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان نیز در این مراسم، با گرامیداشت روز بسیج اساتید که با سالروز شهادت شهید چمران آمیخته شده، از مرحوم دکتر رحمدل استاد بسیجی دانشگاه گیلان یاد کرد و گفت: دکتر رحمدل از مفاخر تأثیرگذار در حوزه ادبیات دفاع مقدس بود که در آثار خود به نیکویی بین علم و اخلاق و ایمان پیوند زد. 

حسن حبیبی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های مهم شهید چمران ولایت مداری و مردم داری بود، افزود: تبلور این ویژگی را در شهید آیت الله رئیسی دیدیم همان‌گونه که ایشان از نزدیک در کنار مردم حضور داشتند و پیگیر حل مشکلات مردم به ویژه مردم مناطق محروم بودند. 

وی با تأکید بر صداقت گفتار و رفتار شهید آیت الله رئیسی با مردم، ایشان را احیاگر گفتمان انقلاب اسلامی دانستند که مورد اقبال مردم قرار گرفت و افزود: ارادت خاص شهید آیت الله رئیسی به مردم، یک ارادت کاملاً قلبی، واقعی و دو طرفه بود که شاهد وداع باشکوه مردم در مراسم تشییع پیکر ایشان بودیم. 

وی با اشاره به ظرفیت‌های جامعه دانشگاهی برای ترویج گفتمان جامعه به سمت مطالبات مقام معظم رهبری، تصریح کرد: در حوزه جهاد تبیین، انتظارات از اساتید فرهیخته بیش از سایرین است زیرا با تربیت نیروهای جوان و آینده ساز کشور، فرصت مناسبی برای پرورش نیروهای هم‌تراز انقلاب اسلامی خواهند داشت که برای رشد و تعالی کشور اثرگذار باشند. 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری به عنوان یک رویداد سیاسی بزرگ کشور، گفت: پشتیبانی رأی آحاد مردم برای انتخاب رئیس جمهور می‌تواند نخبگانی شایسته را در مسیر رشد و تعالی کشور سوق دهد. 

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ / ۲۰:۰۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403033020842
  • خبرنگار : 50646