به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، روحالله سهرابی با توجه به موفقیت اولین دورۀ ارزیابی مؤسسات حوزۀ علم و فناوری در جشنوارۀ شهید رجائیِ سال ۱۴۰۲ و با اشاره به تفاهم بهعملآمده با سازمان اداری و استخدامی کشور برای ایجاد بخش مستقل دانشگاهی در دومین سال پیاپی، از تائید و ابلاغ جایزۀ موضوعی « دانشگاه برتر» در میان ۱۸ جایزۀ موضوعی نوزدهمین جشنواره شهید رجائی خبر داد.
وی گفت: بخش موضوعی «دانشگاه برتر» اولین بار در سال ۱۴۰۲ با معرفی دانشگاههای دولتی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به سازمان اداری و استخدامی کشور با هدف هویتبخشی به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی بهعنوان دستگاه ملی در جشنوارۀ شهید رجایی به این جشنواره افزوده شد.
به گفته سهرابی نشانگرهای کلیدی و حضور حداکثری دانشگاهها معیار معرفی آنها به جشنواره بوده است.
در اولین دورۀ جایزه مذکور، ۱۰۹ دانشگاه، مشمول شرکت در این بخش از جشنواره شهید رجائی بودند که ۹۹ دانشگاه با بارگذاری اطلاعات و مستندات مورد تأیید موفق به شرکت در این ارزیابی شده و در نهایت «دانشگاه ایلام» بهعنوان دانشگاه دارای بهترین عملکرد معرفی و تقدیر شد.
وی افزود: با توجه به بخشنامۀ سازمان اداری و استخدامی کشور، شرط اهدای جوایز موضوعی، تدوین شاخصها، فراهم ساختن سازوکار ارزیابی و تهیه مستندات مرتبط با ارزیابی دستگاههای اجرایی در موضوع جایزه، توسط نهاد ارزیابیکننده و تأیید نهائی دبیرخانه ستاد مرکزی جشنواره میباشد.
سهرابی با اشاره به موضوع فوق مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف را متولی انجام ارزیابیهای سطح ملی و موضوعی جشنواره اعلام داشت و خاطرنشان کرد: با تشکیل کارگروه ارزیابیِ نظام علم و فناوری، شیوهنامه و دستورالعمل اجرایی بخش موضوعی مذکور با ۸ شاخص اختصاصی و ۴ شاخص عمومی تهیه و با تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور برای شروع فرایند ارزیابی به کلیه دانشگاههای دولتی ابلاغ شده است. به زودی با دسترسی به سامانه معنا دانشگاهها میتوانند در هر شاخص اطلاعات خود را جهت ارزیابی بارگذاری کنند.
انتهای پیام