حسین رسولی روز سه شنبه ۲۹ خرداد در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد هشت هزار و ۷۴۸ نفر معلول ذهنی، ۱۸ هزار و ۱۳۵ نفر معلول جسمی حرکتی، ۲ هزار و ۴۲۵ نفر معلول گفتاری، پنج هزار و ۲۷۷ نفر نابینا، پنج هزار و ۳۳۷ نفر ناشنوا و چهار هزار و ۲ نفر نیز دارای اختلالات روانی مزمن هستند.
وی با بیان اینکه بهزیستی استان در راستای توانمندسازی این افراد و ارتقای سطح زندگی آنها، خدمات متنوعی را ارائه میدهد، گفت: پرداخت مستمری ماهیانه، ارائه وسایل توانبخشی، تامین هزینههای درمانی، آموزشهای فنی و حرفهای، ایجاد فرصتهای شغلی و برگزاری دورههای آموزشی و مشاوره از جمله این خدمات است.
مدیرکل بهزیستی کردستان با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به جامعه معلولان، از مردم خواست در امر مناسبسازی معابر و اماکن عمومی و همچنین ایجاد زمینههای حضور فعالانهتر معلولان در جامعه مشارکت کنند.
وی یادآور شد: همه باید تلاش کنیم موانع پیش روی افراد دارای معلولیت را از میان برداریم تا این افراد هم مثل سایر اقشار در اجتماع مشارکت داشته باشند و استعدادهایشان شکوفا شود.
رسولی اضافه کرد: موانع معلولان (توانخواهان) فقط جسمی نیست و موانع اجتماعی و محدودیتهای قانونی از مهمترین موانع پیشروی این افراد است که باید شرایطی فراهم شود تا آنها هم بتوانند در جامعه و اماکن عمومی بدون هیچ مانع و محدودیتی حضور پیدا کنند.
انتهای پیام