شولتس: بایدن در انتخابات نوامبر پیروز می‌شود

صدر اعظم آلمان پیش‌بینی کرد «به احتمال بسیار زیاد» جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر آینده در آمریکا پیروز خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «اولاف شولتس»، صدر اعظم آلمان در مصاحبه‌ای به تمجید از جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا پرداخته و ادعا کرد: «جو بایدن سیاستی را در پیش گرفته که به توسعه اقتصادی مناسب در کشورش منجر شده و تضمین کرده صلح و امنیت در دست افرادی شایسته باشد و اینکه ایالات متحده آمریکا عملا نقش خود در جهان را ایفا کند.»

صدر اعظم آلمان خاطرنشان کرد: «نحوه گمانه‌زنی مردم در این کشور درباره اینکه چه کسی رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود کمی عجیب است. من فکر می‌کنم این احتمال بسیار زیاد است که رئیس جمهور کنونی احتمالا پیروز انتخابات شود.»

شولتس گفت: «او به اتحاد و انسجام در کشورش متعهد است.»

در ماه‌های اخیر شایستگی و سلامت جو بایدن با توجه به این که پیرترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا به حساب آمده و در برابر انظار عمومی مرتکب گاف‌های متعدد شده زیر سوال رفته است اما صدر اعظم آلمان در مقام دفاع از «شایستگی» بایدن برآمده و گفت این شایستگی را «بسیار واضح» خواند.

شولتس گفت: «بایدن یکی از با تجربه‌ترین سیاستمداران در جهان به ویژه در حوزه سیاست بین‌الملل است.»

صدر اعظم آلمان ادعا کرد: «من فقط می‌توانم بگویم که بایدن مردی است که دقیقا می‌داند دارد چه کار می‌کند.»

اخیرا نتایج یک نظرسنجی جدید از سوی «رویترز/ایپسوس» نشان داد ۴۱ درصد آمریکایی‌هایی که به عنوان رای دهنده ثبت نام کرده‌اند گفته‌اند در صورت برگزاری انتخابات به «دونالد ترامپ»، رقیب جمهوریخواه بایدن، رای خواهند داد در حالی که ۳۹ درصد از آنها جو بایدن را انتخاب کردند.

مسئولان این نظرسنجی گفتند که دارای ضریب خطای سه درصدی است در حالی که در یک نظرسنجی دیگر مربوط به اواخر ماه مه بایدن بر ترامپ برتری ۲ درصدی کسب کرد و به این ترتیب می‌توان نتیجه گرفت که رقابت برابری بین آنها وجود دارد.

«ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه روز جمعه گفت جنگ در اوکراین تنها زمانی پایان خواهد یافت که کی‌یف برنامه‌اش برای پیوستن به ناتو را کنار گذاشته و از چهار منطقه‌ دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا که به خاک روسیه ملحق شدند، چشم‌پوشی کند.

صدر اعظم آلمان در واکنش به پیشنهادات صلح جدید پوتین ادعا کرد که چندان جدی به نظر نمی‌رسند.

شولتس مدعی شد: «صلح تنها زمانی که به نفع اوکراین عمل کند و حاکمیت و یکپارچگی آن را به خاطر نیندازد می‌تواند وجود داشته باشد. صلحی که روسیه دیکته کند نمی‌تواند وجود داشته باشد.»

صدر اعظم آلمان همچنین از تصمیم اخیر گروه ۷ برای آنکه از سود دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تامین یک وام ۵۰ میلیارد دلاری برای اوکراین استفاده کند حمایت کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403032718326
  • خبرنگار : 71415