خسرو شهبازی در گفتوگو با ایسنا افزود: در خردادماه سال جاری بیش از۳ میلیون قطعه مرغ گوشتی تولید شد که نسبت به مدت زمان سال گذشته خود ۲۲ درصد افزایش تولید دارد.
وی بااشاره به اینکه در اردیبهشت سال جاری نیز ۵ میلیون و ۶۶۰ هزار قطعه مرغ گوشتی تولید شد که نسبت به مدت زمان سال گذشته خود ۴۱ درصد افزایش تولید را داشت، تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت ذخیره سازی گوشت مرغ و تولید مرغ گوشتی در استان مطلوب است.
شهبازی با اشاره به اینکه در سال گذشته متوسط مصرف روزانه گوشت مرغ در استان ۲۲۰تن بود، خاطر نشان کرد: در سال جاری متوسط مصرف روزانه گوشت مرغ به ۲۸۸ تن رسیده اما با این وجود به دلیل رشد تولید، بازار تنظیم شده و به یک ثبات در تولید و مصرف رسیدهایم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی اظهار کرد: در سال گذشته، تولید گوشت مرغ به ۱۰۸هزار تن رسید که ۱۷درصد رشد داشته و رتبه ۷ کشوری را داشتیم.
وی ادامه داد: همچنین در سال گذشته ۱۱۳میلیون قطعه جوجه یک روزه در استان تولید شد که رشد ۳۱ درصدی داشته و رتبه ۳کشوری را داریم.
انتهای پیام