آرش قیلاو، مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فنآوری دانشگاه تهران، در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه سامانه مدیریت کنتورها و دادههای اندازهگیری شده (مدام) یک پلتفرم ماژولار با قابلیت جمعآوری دادههای تجهیزات اندازهگیری است، اظهار کرد: این سامانه با ارائه راهحلی جامع برای تأمینکنندگان انرژی، اپراتورهای شبکه انرژی، شبکههای برق، آب و گاز، شرکتهای کنتورساز، ارائهدهندگان خدمات انرژی و… خدمات نوآورانه و جدیدی را ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه مدام با بهرهگیری از یک هسته بسیار قدرتمند، قرائت و جمعآوری دادهها را بهصورت سریع، منظم، قابل اعتماد و پایدار ارائه میدهد، خاطرنشان کرد: مدام قابلیت مدیریت اطلاعات مشترکان و همه فرآیندهای وابسته را داراست و میتواند برای مشترکان قبض صادر کند و مدیریت مالی مشترکان را انجام دهد. این سامانه هماکنون در مدیریت شبکه برق ایران بهعنوان یک نرم افزار ملی در حال بهرهبرداری است.
مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فنآوری دانشگاه تهران، جمعآوری سریع و مطمئن دادهها از تجهیزات اندازهگیری، طراحی ماژولار و امکان سازگاری آن با نیازهای جدید و اهداف مشتری و امکان ارائه نرمافزار بهعنوان سرویس (SaaS) را از مزایا و تفاوتهای این محصول دانشبنیان با نمونه خارجی برشمرد و افزود: از دیگر مزایای این سامانه میتوان به تخمین و صحتسنجی دادهها، مدیریت همه فرآیندهای امور مشترکان، صدور قبض و مدیریت آن و نقشه آفلاین جغرافیایی اشاره کرد.
قیلاو، جامعتر بودن در همه زیر سیستمهای میترینگ، پشتیبانی از همه پروتکلهای ارتباطی، امکان گسترش عرضی سیستم و رابط کاربری خودآموز را از دیگر ویژگیهای این سامانه دانست و گفت: شرکتهای تولید و توزیع نیروی برق، آب و گاز، پتروشیمی، پالایشگاه، فرودگاه، شهرک صنعتی، مرکز تجاری، پاساژ، مجتمعهای مسکونی و… از محلهای کاربردهای این سامانه است.
وی با بیان اینکه قیمت این محصول ایرانساخت یکدهم محصول مشابه خارجی است، در ادامه تولید آن را عاملی برای جلوگیری خروج ارز از کشور برشمرد و افزود: برخی امکانات تعبیه شده در آن مشابهی ندارد و تولید این محصول در داخل کشور سبب ایجاد انگیزه و اشتغال تیمی از متخصصان داخلی شده است.
مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فنآوری دانشگاه تهران، یادآور شد: معماری استفاده شده در طراحی این سامانه Layered with logical subsystems, and SOA based است و از فریم ورک Net Framework 4.5 جهت توسعه آن استفاده شده است.
انتهای پیام