عطاالله کاویان امروز، ۲۶ خرداد در جلسه کارگروه راهبردی مدیریت پسماند استان با اشاره به ۴ کمیته تخصصی و فنی مدیریت پسماند استان اظهار کرد: مدیریت پسماندهای عادی، شهری و روستایی، کشاورزی، صنعتی، عفونی و پزشکی توسط مجموعه ۴ کمیته تخصصی و فنی یادشده انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه مدیریت پسماند شهری و روستایی برعهده واحدهای مربوطه در استانداری است، افزود: مدیریت پسماند پزشکی توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام میشود و پسماند کشاورزی توسط ادارهکل جهاد کشاورزی و پسماند صنعتی برعهده ادارهکل صنعت، معدن و تجارت و شهرک صنعتی مدیریت میشود.
وی خاطرنشان کرد: کمیتههای یادشده در سال ۱۴۰۱ با هدف بررسی و راهاندازی پروژهها راهاندازی و نخبگان این حوزه جذب شدند.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان گفت: در ۸ کارگروه ملی با موضوع حفاظت محیطزیست حضور داشتیم که برآیند آن منجر به اتخاذ برخی تصمیمهای اثرگذار در حوزه حفاظت شد.
کاویان درباره روند اعطای تسهیلات صندوق ملی محیطزیست بیان کرد: این صندوق بهعنوان یک خیریه از وجوهات دریافتی به افراد و شرکتهای فعال در حوزه حفاظت وام کمبهره اعطا میکند که در استان به پروژههایی مانند بازچرخانی آب، حفاظت و مسائلی از این دست تخصیص داده میشود.
مدیرکل حفاظت محیطزیست مازندران با تاکید بر لزوم آگاهیرسانی عمومی در زمینه حفاظت محیطزیست گفت: اقدامات حقوقی ما از ۲۷ شکایت منتج به نتیجه به ۴۴ شکایت در سال ۱۴۰۲ رسید که حاصل مطالبهگری و آموزش عمومی بودهاست.
وی افزود: در دولت سیزدهم ۸۸۷ کارگاه آموزشی با موضوع مدیریت پسماند در ادارهکل و ادارههای شهرستانها برگزار شد.
کاویان درباره الزام تدوین نقشه راه جدید پهنهبندیهای استان اظهار کرد: مدیریت پسماند در نقاطی غیر از مراکز کنونی تقاضای برخی فرمانداران است و باید در برخی مناطق، تغییراتی بر اساس شرایط جمعیتی و مسائل مربوط انجام شود.
انتهای پیام