صالح محمدی ۲۶ خرداد ماه در گفتوگو با ایسنا در خصوص تقویت زیرساختهای بخش کشاورزی که منجر به افزایش تولیدات در این حوزه میشود، اظهار کرد: در این زمینه برنامهریزیهای متعددی برای تسهیل صدور مجوزها انجام شده است.
وی با اشاره به مجوزهایی که در طول سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲ در بخش های مختلف صادر شد، افزود: طی این ۲ سال ۴۲۳۰ پروانه تاسیس گل و گیاه زینتی صادر شد که از این تعداد برای ۴۰۴۴ پرونده پروانه بهرهبرداری صادر شد که علاوه بر تولید محصول موجب افزایش اشتغال در این بخش است.
محمدی با تاکید بر اینکه در بخش های مختلف زیرمجموعه سازمان جهاد کشاورزی از جمله طیور، شیلات و دام هم مجوزهایی صادر شده، تصریح کرد: با عنایت به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و تاکید ایشان به اینکه کشاورزی مسئله درجه یک کشور است و نباید از آن غفلت شود تکلیف برای همه مسئولان، دستاندرکاران و تولیدکنندگان مشخص است.
وی افزود: در همین راستا تمرکز سازمان و مدیران خانواده بزرگ جهاد کشاورزی استان گیلان بر موضوعات تقویت زیرساختی بخش کشاورزی است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گیلان تاکید کرد: علاوه بر تلاش برای افزایش توان و حداکثر تولید، بازاریابی همچنین توزیع محصولات برای داخل و خارج کشور با رویکرد رقابت در اقتصاد و ارزانسازی غذا در دستور کار است.
وی با بیان اینکه در بخش طیور از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۸۲۵ پروانه تاسیس صادر شد، افزود: در پایان ۱۴۰۲ با احتساب پروانههای قبل، ۱۶۶۶ پروانه بهرهبرداری طیور در استان گیلان ثبت سامانه و تحویل شد و این اتفاق، توانایی تولید پروتئین استراتژیک مرغ را در استان افزایش داد به طوری که از ابتدای دولت از ۵۵۰ تن میانگین روزانه تولید مرغ گرم هم اکنون میزان تولید به بیش از ۹۰۰ تن در روز افزایش یافته است.
محمدی تاکید کرد: علاوه بر تامین نیاز روزانه مرغ گرم در گیلان، به عنوان استان معین پایتخت هستیم و در کنار آن نیاز استان البرز را نیز تامین میکنیم ضمن اینکه در شرایط بحرانی نیز گاهاً برای ۲۰ استان کشور از گیلان مرغ ارسال میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با توجه به صدور پروانهها همچنین مجوز توسعه واحدهای فعلی، برنامهریزی دقیقی در سازمان جهاد کشاورزی استان انجام شده که توانایی تولید مرغ را طی ماه های آینده به بالای یک میلیون تن میرساند که این اقدام در راستای برنامهریزیهای وزارت جهاد کشاورزی و به تبع آن در سازمان جهاد کشاورزی استان انجام شد.
محمدی تصریح کرد: برای تکمیل زنجیره ارزش در صنعت طیور استان، ۲ کشتارگاه مدرن در غرب و شرق گیلان در مراحل نهایی هستند که با افتتاح در هفته دولت؛ توانایی تولید مرغ همچنین تقویت زنجیره ارزش صنعت طیور را در استان به همراه خواهد داشت.
گفتنی است ذیل سازمان جهاد کشاورزی ادارت کل منابع طبیعی، شیلات، دامپزشکی، پشتیبانی امور دام، غله و بازرگانی دولتی، مدیریت تعاون روستائی، مدیریت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، مدیریت شرکت شهرکهای کشاورزی و مراکز و موسسات تحقیقاتی هستند.
انتهای پیام