به گزارش ایسنا اکبری امروز در آیین اختتامیه دومین نمایشگاه آبادیران با بیان اینکه در این دوره از نمایشگاه ۳۰۰ شرکت دانشبنیان، خلاق، فناور و گروههای جهادی حضور داشتند، افزود: در سال گذشته ۲۸ نهاد مرتبط با محرومیتزدایی در نمایشگاه حاضر بودند، ولی امسال ۴۵ نهاد متولی آبادیران در آن مشارکت داشتند.
وی اتصال شرکتهای دانش بنیان و زیست بوم فناوری به مسائل کمتر برخوردار، توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان، کمک به رفع چالشهای مناطق کمتر برخوردار و گسترش مشارکت گروههای مردمی و جهادی که ۲۰ غرفه متعلق به جهادیها بوده است را از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.
اکبری گفت: سه رویکرد در نمایشگاه مورد توجه بوده است که از جمله آنها احصای ظرفیتهای بومی مناطق کمتر برخوردار، احصای نیازها و رفع چالشهای مناطق کمتر برخوردار و ایجاد اشتغال پایدار با ظرفیت شرکتهای دانش بنیان است.
دبیر اجرایی نمایشگاه گفت: ۵ محور تخصصی در نمایشگاه آبادیران مورد تاکید قرار گرفت که نخست مسکن و زیرساختهای آن سپس کشاورزی و دامپروری، اشتغال کوچک مقیاس، صنایع نرم و سلامت و بهداشت بوده است.
وی با اشاره به برگزاری رویدادها و پنلها گفت: در این نمایشگاه ۵ پنل در مسئله کشاورزی، در مسکن ۷ پنل، در سلامت ۷ پنل و در صنایع نرم نیز ۸ پنل رقم خورد.
دبیر اجرایی نمایشگاه با بیان اینکه ۹ محصول در غرفه آبادیران رونمایی شد، گفت: این محصولات شامل نمایشگاه مجازی، فیزیوتراپی خانگی، رونمایی از سیستم باز چرخانی کشت ترکیبی، ویلچر برقی، دستگاه خشک کن میوه، محصولات ارتقای سواد اقتصادی کودکان مناطق کمتر برخوردار، سامانه سمای کنترل و پهپاد ۱۶ لیتری سمپاش است.
دبیراجرایی دومین نمایشگاه آبادیران گفت: همچنین در افتتاحیه دومین دوره نمایشگاه آبادایران یک توافقنامه بین معاونت علمی ریاستجمهوری و ستاد محرومیت زدایی منعقد شد تا به استارتاپهای دانشآموزی کمک شود.
وی گفت: در بخش توسعه بازار شرکتها ۹۰ یادداشت تفاهم اولیه، ۷۰ تفاهمنامه آبادیران و ۹۰ قرارداد تنظیم شده است.
اکبری تاکید کرد: در موضوع اربعین از کتاب علمداران دانش رونمایی شد و ۹۰ شرکتی که به زائران اربعین خدمات ارائه میدهند، در موکب خادم الرضا محصولات آنها موجود بود.
انتهای پیام