محمود سلیمی ۲۳ خرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته ازدواج با اشاره به اینکه ازدواج امری مهم و دینی است و در آیات قرآن و روایات مورد تاکید قرار گرفته است، اظهار کرد: خانواده اصلیترین رکن جامعه است چراکه سلامت جامعه در نتیجه تحکیم بنیاد خانواده ایجاد میشود.
سلیمی با بیان اینکه آنچه زوجین را در ازدواج آسان و تشکیل خانواده آزار میدهد تجملگرایی است، بیان کرد: لازم است آموزشهای لازم در خصوص ازدواج آسان به جوانان داده شود تا به خاطر ترس از آینده سن ازدواجشان بالا نرود.
وی با بیان اینکه حمایت خانواده و همچنین خیرین در امر ازدواج ضروری است، گفت: وام ازدواج ۳۵۰ میلیون تومانی به هر نفر و همچنین حمایتهای دولت، ورزش و جوانان حمایتهای قابل قبولی است که میتواند برای تشکیل خانواده و ترویج ازدواج آسان مقدمه خوبی باشد.
سلیمی با اشاره اینکه همه نهادهای اجتماعی و دولتی باید در امر ازدواج آسان به جوانان کمک کنند، تصریح کرد: نتیجه حمایت همه دستگاهها در امر ازدواج باعث ایجاد ترویج ازدواج آسان، تحکیم خانواده و در نهایت افزایش فرزندآوری و جوانی جمعیت میشود.
وجود ۱۷ مرکز تخصصی آموزشهای ازدواج در استان
در ادامه نشست رسول غلامی با بیان اینکه ۳۰۰ کارگاه آموزشی و ۷۶ دوره آموزشی با موضوع آموزشهای قبل، بعد و حین ازدواج در سال ۱۴۰۲ در سراسر استان برگزار شد، گفت: اداره ورزش و جوانان متولی برنامهها و دورههای آموزشی قبل از ازدواج است.
معاون فرهنگی و امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: در سال ۱۴۰۲ بر اساس آمار مستند، ۷۰۵۴ نفر در ۵۷۶ ساعت آموزشی در دورههای آموزشی شرکت کردند که سهم قابل توجهی از جوانان استان را در بر گرفت.
وی در خصوص صدور مجوز مراکز تخصصی ازدواج و خانواده که از وظایف ادارهکل ورزش و جوانان است، ادامه داد: تعداد یازده مرکز آموزش تخصصی ازدواج و مرکز مشاوره مجوز دریافت کردند.
غلامی بیان کرد: در سه ماه نخست سال جاری ۶ مرکز جدید آموزشهای ازدواج ویژه جوانان نیز اضافه شد و اکنون تعداد مراکز به ۱۷ رسیده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته با برگزاری ۳۴۱۶ جلسه مشاوره رایگان تعداد ۲۴۰۷ نفر در رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال در این کلاسها شرکت کردند، بیان کرد: تسهیلات قرضالحسنه بانکی نقش مهمی در شروع ازدواج دارد که در فروردینماه سال جاری تعداد ثبتنام کنندگان ۲۵۱۹ نفر بودند که از این تعداد ۲۰۹۰ نفر در صف انتظارند و تنها ۵۹ نفر به عبارتی ۲.۷۵ درصد موفق به دریافت وام شدند که اصلاً آمار خوبی نیست و در حال حاضر این استان جز ده استان آخر کشور است.
غلامی با بیان اینکه سال گذشته ۵۴۹۰ واقعه ازدواج در استان ثبت شد، گفت: ۱۶۱۸ واقعه طلاق ثبت شده که نشان میدهد از هر چهار ازدواج متاسفانه یکی به طلاق منجر میشود و بسیار نگرانکننده است.
معاون فرهنگی و امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: شهرستان لردگان از نظر وضعیت طلاق کمترین آمار را دارد و شهرستانهای بن و سامان بالاترین آمار طلاق را ثبت کردهاند.
انتهای پیام