به گزارش ایسنا، هاشم امینی با بیان اینکه پروژه خطوط جمعآوری و انتقال آب چاههای داخل شهر مشهد ضمن اثربخشی ۲۰۰۰ لیتر در ثانیه، تاثیر مهمی در بهبود کیفیت آب مناطق مختلف و عدالت در توزیع آب در شبکه بهویژه حاشیه شهر مشهد خواهد داشت، اطهار کرد: علاوه بر آن ۴۱ کیلومتر خط انتقال، سه مخزن با ظرفیت ۹۰هزار مترمکعب، ۷۰ حلقه چاه و یک ایستگاه پمپاژ با ظرفیت انتقال ۸۰۰ لیتر به بهرهبرداری میرسد.
به گفته امینی مجموع اعتبار هزینهشده در این بخش معادل ۱۴هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال است.همچنین طرح آبرسانی به تربت حیدریه برای جمعیتی حدود ۳۵هزار نفر با حفر چهار حلقه چاه با مجموع آبدهی ۱۰۰ لیتر در ثانیه و احداث ۱۵ کیلومتر خط انتقال به بهرهبرداری میرسد.
افتتاح فاز نخست تصفیهخانه پرکندآباد
امینی ادامه داد: در بخش فاضلاب نیز فاز اول تصفیهخانه فاضلاب پرکندآباد ۲ که بزرگترین تصفیهخانه فاضلاب در حال ارتقای کشور به شمار میرود، با ظرفیت ۵۰ هزار مترمکعب در شبانهروز و ظرفیت نهایی ۲۰۰ هزار متر مکعب و بخشی از شبکه جمعآوری فاضلاب حاشیه شهر مشهد به طول ۴۶ کیلومتر به ارزش ۱۳ هزار میلیارد ریال بهرهبرداری میشود.
وی افزود: آغاز عملیات اجرایی سه تصفیهخانه جدید فاضلاب با مجموع ظرفیت ۱۶۵ هزار مترمکعب در شبانهروز به ارزش ۳۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از دیگر پروژههایی است که ظرفیت تصفیهخانههای فاضلاب مشهد را به دو برابر افزایش میدهد.
آبرسانی به ۷۰ روستای استان
به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ۱۴ پروژه تامین آب روستاهای شهرستان مشهد و آبرسانی به ۷۰ روستای دیگر مناطق استان خراسان رضوی با هزینه ۴هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال، سایر پروژههایی است که به بهرهبرداری میرسند.
انتهای پیام