انهدام باند سارقان مسلح در چابهار

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از انهدام باند ۶ نفره سارقان مسلح و کشف ۱۵ سرقت مسلحانه ی موتورسیکلت و تلفن همراه در عملیات ویژه پلیس چابهار در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

سردار  دوستعلی جلیلیان، در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت مسلحانه موتورسیکلت در شهرستان چابهار موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی افزود: در این راستا با کار شبانه روزی و اقدامات فنی صورت گرفته توسط کارآگاهان پلیس آگاهی در نهایت محل اختفای باند سارقان شناسایی و ۶ سارق با هماهنگی قضایی طی یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی در مخفیگاهشان دستگیر شدند و در بازرسی اولیه یک دستگاه موتورسیکلت و تعدادی گوشی و اموال سرقتی دیگر کشف و ضبط و متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی در تحقیقات انجام شده به ۱۵ فقره سرقت مسلحانه انواع موتورسیکلت و تلفن همراه در سطح شهرستان اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: تحقیقات جهت دستگیری سایر همدستان، کشف سلاح ، اموال مسروقه  و شناسایی سایر شکات ادامه دارد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403032315594
  • خبرنگار :