حسن مولایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر ۵۰ هکتار از اراضی ابهر زیر کشت گل محمدی قرار دارد که ۴۰ هکتار آن، بارور و مابقی به صورت نهال و غیربارور است.
وی با اعلان اینکه زمان برداشت گل محمدی از اواخر اردیبهشت ماه شروع و تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد، تصریح کرد: گل محمدی پس از باز شدن دوام کمی روی شاخه دارد و در صورت تأخیر طی ۲۴ ساعت رنگ آن به سفیدی گراییده و میریزد و تأخیر در زمان برداشت باعث اٌفت شدید کیفیت گلاب و اسانس استحصال شده دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابهر با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۵۰۰۰ لیتر گلاب در ابهر استحصال میشود، اظهار کرد: میزان تولید گلتر از اراضی زیر کشت این محصول در شهرستان بیش از ۱۲۰ تن است.
مولایی با اظهار اینکه گلمحمدی فرآوردههای بسیاری دارد، گفت: ۸۰ درصد گلهای تر برای عرقگیری و بقیه به صورت گلبرگ خشک برای تهیه گلقند، مربا و سایر مصارف خوراکی، مصرف تازهخوری و حدود پنج درصد به صورت غنچه خشک با اهداف صادراتی استفاده میشود.
او اضافه کرد: ارقام مورد استفاده برای کشت این محصول در سطح شهرستان بیشتر گل محمدی کامو و آذرشهر بوده و از ارقام محلی کاشان نیز به صورت محدود برای کشت استفاده میشود.
انتهای پیام