به گزارش ایسنا، وحید سلیمی در سیزدهمین گردهمایی مسئولین دفاتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استانها و سازمانها گفت: بهرهمندی حداکثری از سیاستهای فرهنگی، گفتمانی و راهبردی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، جزو اصول ثابت و مستمر سازمان داوطلبان در سیاست گذاری و برنامه ریزیهای ستادی، استانی و صف است.
سلیمی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور و شهدای خدمت، افزود: با توجه به نامگذاری سال جاری به «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری، بدیهی است که رسالت سازمان داوطلبان نسبت به سال های گذشته در زمینه جلب مشارکتهای مردمی سنگینتر از قبل شده است.
وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور شهید، آیت الله رئیسی در خصوص خدمات جمعیت هلال احمر، یادآور شد: هلال احمر یکی از جلوههای ارزشمند مشارکت مردمی و سرمایه اجتماعی است و این ویژگیهای ممتاز، توجه ویژه به این جمعیت را چه در برنامهریزی و چه در اجرا دو چندان میکند.
سلیمیبا بیان تاریخچهای از تشکیل سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، تصریح کرد: ارتقاء سطح فرهنگ داوطلبی در جامعه، تامین نیروی انسانی ماهر و متخصص داوطلب در راستای اهداف و ماموریتهای جمعیت هلال احمر از طریق مشارکتهای مردمی و اقدامات بشردوستانه در راستای ارزش های نهضت بین الملی صلیب سرخ و هلال احمر، مهمترین ماموریتهای سازمان داوطلبان است.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، جذب و هدایت کمکهای نقدی و غیرنقدی مردمیبرای کمک به آسیب دیدگان حوادث و سوانح ملی و بین المللی، ارائه خدمات حمایتی به نیازمندان و آسیب دیدگان و جذب و سازماندهی نیروهای انسانی داوطلب و مشارکت های مردمی را وظایف اصلی و عمده سازمان متبوعش برشمرد و گفت: طرحها و پویشهای متعدد و متنوعی برای ارائه خدمات حمایتی به نیازمندان و آسیبدیدگان ازسوی سازمان داوطلبان تعریف و راهاندازی شده است که از آن جمله میتوان به بانک امانات تجهیزات پزشکی، کاروانهای سلامت، هلال رحمت، پروژههای معیشت و سلامت محور، نذر خدمت، نیابت، سفرههای مهربانی، مروجین سلامت، حمایت ماندگار، ارمغان مهر، یلدانه، سلامت یار و کمک نقدی بلاعوض و حمایتی به بیماران نیازمند، اشاره کرد.
وی ادامه داد: اعلام فراخوان در زمان بروز حوادث و بلایای طبیعی وظیفه دیگر سازمان داوطلبان است که در راستای جذب و هدایت کمکهای نقدی و غیرنقدی مردم، خیرین و حامیان برای کمک به آسیب دیدگان اینگونه حوادث در دو سطح داخلی و بین المللی انجام میشود.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در بخش دیگری از سخنان خود، گزارشی از عملکرد این سازمان از آذرماه ۱۴۰۰ تا پایان اردیبهشت ماه ارائه کرد و گفت: در این مدت تعداد اعضا و داوطلبان جذب شده توسط این سازمان در رده سنی بالای ۳۵ سال و از طریق تقویت زیر ساخت های نرم افزاری و سامانه «هلال من» به رشد ۴۰۴ درصدی و عدد یک میلیون و ۸۰ هزار نفر رسیده است.
سلیمیاضافهکرد: تشکلهای جهادی، غیردولتی و مردمی همکار با سازمان داوطلبان تا آذرماه ۱۴۰۰، هزار و ۸۱ تشکل بود که این تعداد تا پایان فروردین ماه امسال به هزار و ۳۱۶ تشکل رسید.در طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور در ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار کشور و محلات تحت مسئولیت مستقیم و اصلی جمعیت هلال احمر نیز با ۱۸۷درصد رشد، هم اکنون به عدد ۳۰۱ محله رسیدهایم.
وی در ادامه به آمار خدمات حمایتی و طرح های محرومیتزدایی سازمان داوطلبان به جامعه هدف نیازمند پرداخت و گفت: از ابتدای آذر ۱۴۰۰ تا پایان فروردین ماه سال جاری، در مجموع ۲ میلیون ۶۷۳ هزار و ۸۹۳ نفر از خدمات پروژههای داوطلبی محرومیتزدا بهرهمند شدهاند که نسبت به مدت مشابه سه سال قبل، رشد ۱۱۴ درصدی را نشان میدهد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشورمان با تاکید بر اینکه در سه سال گذشته شش هزار و ۱۰۰ پروژه داوطلبی محرومیتزدا به صورت مشترک با داوطلبان حقیقی و حقوقی اجرا شده است، افزود: در این زمینه، یک میلیون و ۹۱۵ هزار سبد معیشتی و بهداشتی بین خانوارهای نیازمند توزیع شده است که باز هم نسبت به سه سال قبل از آن، ۱۱۱ درصد رشد داشته است.
به گفته سلیمی، ۹۸ هزار و ۶۰۰ نفر در سه سال گذشته از اقلام بانک امانات تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر در سراسر کشور استفاده کردهاند، و با اعزام ۲۴۵۵ کاروان سلامت در این مدت، ۴۵۰ هزار نفر از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان بهره مند شدهاند.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر درباره اجرای طرح نذر آب و پویش نذر خدمت نیز در بازه زمانی یاد شده گفت: در این مدت ، بالغ بر یک هزار و ۴۴۷ میلیارد ریال برای اجرای طرح نذر آب و پویش نذر خدمت هزینه شده است و این رقم با ۵۲۴ درصد رشد نسبت به سه سال پیش از آن مواجه بوده است.
سلیمی با اشاره به اعزام فعالان اجتماعی محلات کمتر برخوردار به مراسم پیادهروی اربعین حسینی (ع) در قالب کاروان رهسپاران عصر ظهور، اظهارکرد: براساس این طرح، تا کنون ۱۵هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدهاند و منابع مالی آن از محل اعتبارات سازمانی نبوده است.
وی در پایان سخنان خود درباره کمک های نقدی جمع آوری شده توسط سازمان داوطلبان برای کمک به آسیبدیدگان حوادث ملی مانند زلزله خوی و سیل سیستان و بلوچستان و همچنین حوادث بین المللی از جمله زلزله افغانستان، ترکیه، سوریه و کمک به مردم مظلوم غزه، تصریح کرد: از طریق فراخوانهای ملی و از محل مشارکتهای مردمی و کمک های خیرین و حامیان، مبلغ یک هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال در حوادث داخلی و یک هزار و ۷۰۳میلیارد ریال در حوادث بین المللی جمع آوری شد.
انتهای پیام