فضلالله رحمتی امروز، ۲۲ خردادماه در آئین رونمایی از پوستر «سهم صمت در صنعت سبز» با اشاره به اینکه فرآیند صنعتی شدن استان به سرعت در حال پیشرفت است، اظهار کرد: به دنبال ایجاد سامانههای صنعت سبز با استفاده از استانداردهای سختگیرانه هستیم چراکه تأسیس هر واحد صنعتی در استان مستلزم دریافت تأیید محیط زیست است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سیاست گذاریهای صمت در جهت استقرار صنعت سبز و در راستای توسعه پایدار استان است، گفت: ضروری است در کنار پیشرفت واحدهای صنعتی، آب و هوا و محیط زیست را نیز حفظ کنیم.
وی استعلامات زیست محیطی قبل از صدور جواز تاسیس، نصب استانداردهای لازم برای صدور پروانه بهرهبرداری واحدهای صنعتی، حضور کارشناس بهداشت حرفهای در واحدهای صنعتی که بالای ۲۵ نفر مشغول به کار هستند و استفاده مجدد از پسابها و روانآبها در واحدهای صنعتی را از جمله اقدامات اداره صنعت، معدن و تجارت در خصوص صنعت سبز برشمرد.
رحمتی با اشاره به مشکلات کارخانه خمیرمایه ناغان، گفت: خمیر مایه یکی از محصولات مهم استان است ولی با این حال برای رفع پساب این کارخانه و حفظ محیط زیست تابع حکم قضایی و محیط زیست هستیم.
۲۵۶۰ پایش زیست محیطی از صنایع استان در سال گذشته
در ادامه سعید یوسفپور، مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حفظ منابع آب، خاک و هوای استان در کنار استقرار صنایع و توسعه اقتصادی ضروری است، گفت: لازمه توسعه پایدار، جلوگیری از تخریب و آسیب رساندن به محیط زیست است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته محیط زیست استان رتبه دوم کشوری را در صدور جواز تاسیس واحدهای صنعتی کسب کرد، افزود: حل مشکلات بسیاری از این واحدها از قبیل تصفیه فاضلاب، فیلترینگ هوا و توسعه واحدهای صنعتی از طریق صندوق ملی محیط زیست حل شد و تسهیلاتی به این واحدها ارائه شد.
یوسفپور افزود: ۶۰ واحد صنعتی در استان در لیست آلودگی زیست محیطی قرار داشت که ۳۸ مورد آن رفع شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه لازم است همه صنایع در شهرستانهای استان حداقل در یک فصل، دو مرتبه پایش شوند، گفت: سال گذشته ۲۵۶۰ پایش زیست محیطی از صنایع استان بهصورت شبانهروزی انجام شد.
انتهای پیام