سید محمدعلی نوری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در جلسه کمیسیون تخصصی صدور پروانههای بهداشتی موسسات تولیدی غذایی و آشامیدنی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز پس از بررسی و تأیید صلاحیت متقاضیان، چهار پروانه ثبت منبع تاسیس و بهرهبرداری و سه پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی صادر شد. همچنین درخواستها و نامههای متقاضیان مورد بررسی قرار گرفت و رای لازم صادر شد.
وی افزود: صدور این پروانهها نشاندهنده تعهد معاونت غذا و داروی اهواز به حمایت از تولید داخلی و رونق صنعت غذایی و آشامیدنی در استان خوزستان است.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با صدور این پروانهها، متقاضیان میتوانند پس از گذراندن مراحل قانونی و دریافت دیگر مجوزهای لازم، اقدام به تولید محصولات غذایی و آشامیدنی بهداشتی و استاندارد در کارخانهها و کارگاههای خود کنند.
وی افزود: امیدواریم با فعالیت این واحدهای تولیدی، شاهد افزایش تنوع و کیفیت محصولات غذایی و آشامیدنی در استان خوزستان باشیم.
انتهای پیام