بختیار خلیقی امروز (۲۲خرداد) در آیین تفاهم نامە دانشگاە کردستان با صنعت، معدن و تجارت استان کردستان که در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان با توجە بە ظرفیتها و پتانسیلهایی کە در زمینە کشاورزی و گردشگری وجود دارد در حوزە معدنی نیز دارای ظرفیتهای بسیار خوبی است.
وی با اشارە بە اینکە در حوزە صنعت و معدن در استان کردستان اقدامات بسیار خوبی صورت گرفتە است، عنوان کرد: با توجە بە اینکە امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردمی نامگذاری شدە است، در این راستا با اتخاذ تدابیر لازم و سند راهبردی در امر تولید اشتغال آفرین گامهای موثری برداشتە شدە است.
خلیقی اضافە کرد: در سال ۱٤۰۱ وزیر صنعت، معدن و تجارت کشور با سفر بە استان کردستان صراحتا اعلام کرد کە استان کردستان در حال صنعتی شدن است.
وی ادامە داد: همانگونە کە مستحضر هستید ما یک هزار و ٦۱ واحد صنعتی داریم کە ۱۳۱ واحد غیرفعال، ٥٨۷ واحد آن فعال و مابقی بە صورت نیمەفعال است.
خلیقی اضافە کرد: رشد تولید در صنعت ٨ درصد، رشد تولید در حوزە معدن ۱۳ درصد و در حوزە تجارت ۲۳ درصد است کە امیدواریم بە آن اهداف کمی کە در مجموعە وزارتخانە برای ما در نظر گرفتە شدە برسیم.
وی ادامە داد: در سال گذشتە با توجە بە همە عدم پشتیبانیها و ارائە تسهیلات و عدم تخصیص ارز بە واحدهای صنعتی، در حوزە صنعت ٥.٥ درصد رشد را داشتەایم، این در حالی است کە میانگین رشد صنعت در کشور ۷ درصد بودە است.
خلیقی عنوان کرد: معادن یکی از پتانسیلهای مهم استان است و توانستیم در خرداد سال ۱٤۰۱ با تخصیص اعتبار ٨۰ میلیارد تومانی ٥٨ درصد از مساحت استان را تحت مطالعات ژئوفیزیک هوایی قرار دهیم.
وی بیان کرد: ریل سرمایەگذاری صنایع معدنی در استان کردستان نهادینە شدە است و میطلبد کە با هماهنگی صنعت و دانشگاە ورود خوبی را بە این حوزە داشتە باشیم.
خلیقی اظهار کرد: با توجە بە اینکە در حوزە معادن اقدامات خوبی در زمینە اکتشاف معدنی صورت گرفتە است، علاوە بر مطالعات ژئوفیزیکی، نهضت اکتشافات معدنی در مجموعە صنعت و معدن نهادینە شدە و در زمینە سرمایەگذاری افتخار این را داریم کە بە صورت ۲٤ ساعتە مجوز صادر میشود.
وی ادامە داد: خوشبختانە در حوزە سرمایەگذاری اقدامات بسیار خوبی صورت گرفتە و بستر لازم هم برای حضور سرمایەگذاران در استان کردستان و صدور مجوز بینام برای آنها فراهم است.
خلیقی تصریح کرد: اقدامات موثری در حوزە صنعت و معدن استان شکل گرفتە کە امیدواریم بە آن هدف تعیین شدە در حوزە افزایش تولید در بخش صنعت و معدن برسیم.
وی بە انعقاد تفاهم نامە میان صنعت و دانشگاە اشارە و عنوان کرد: موضوع این تفاهم نامه بیشتر در زمینەهای علمی و تحقیقاتی، استفادە از منابع و امکانات دو طرف، گسترش و ارتقای سطح دانش با هدف افزایش سطح بهرهوری است.
لازم بە ذکر است کە مدت اجرای این تفاهم نامه دو سال است و امید که بتوان با عملی کردن این تفاهم نامه به هدف مشارکت مردمی و تحقق افزایش تولید با ارتباطات صنعت و دانشگاه دست یافت.
انتهای پیام