به گزارش ایسنا، گروه حامی این کمپ در میدان شهرداری، موسوم به «میدان فلسطین - کمپ تحریم تسلیحاتی» در بیانیهای اعلام کرد: «زمانی که دیوان بینالمللی دادگستری اعلام میکند احتمالا نسلکشی در غزه رخ داده است، دانمارک حداقل کاری که میتواند انجام دهد این است که تجارت اسلحه با اسرائیل را متوقف کند.»
معترضان با اعلام اینکه تا زمانی که دولت به خواستههایشان رسیدگی نکند، کمپ را ترک نخواهند کرد، در شبکههای اجتماعی عنوان کردند: «این کمپ مبتنی بر یک خواسته اساسی است؛ این که دولت دانمارک تحریم کامل تسلیحاتی بر اسرائیل اعمال کند تا به همدستی دانمارک در نسلکشی جاری در غزه و همچنین در پاکسازی قومیتی که فلسطین تاریخی دستخوش آن شده است، پایان دهد.»
معترضین حامی فلسطین در کپنهاگ افزودند: «درحالیکه شرکتهای دانمارکی مانند «ترما گروپ» و سایرین در برنامه جتهای جنگنده F-۳۵ مشارکت داشتهاند، سایر شرکتهای دانمارکی تجهیزات ضد پهپاد را به نیروهای اسرائیلی عرضه کردهاند.»
طرفداران فلسطین در دانمارک همچنین تا زمانی که اقدامات نسلکشی در غزه، کرانه باختری و قدس شرقی اشغالی انجام میشود، خواستار تحریم کامل تسلیحات علیه این کابینه آپارتاید بهعنوان حداقل مطلق هستند.
در ماه آوریل، چهار گروه حقوق بشری علیه دانمارک به دلیل عدم انجام تعهدات قانونی دررابطهبا اجازه صادرات تسلیحاتی این کشور به رژیم صهیونیستی شکایت کردند.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر عملیات منحصربهفردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و دهها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش آن ارزیابی میکنند.
طی این مدت و بهرغم تمامی حملات وحشیانه و غیرانسانی علیه غیرنظامیان و بهویژه زنان و کودکان در نوار غزه، اما ارتش بهاصطلاح افسانهای رژیم صهیونیستی متحمل خسارات و ضربات بیسابقهای شده است، تا جایی که خود صهیونیستها ناگزیر به اعتراف به شکست در مقابل مقاومت فلسطین شدهاند.
بهرغم سانسور شدید نظامی، رسانههای عبری هر از چند گاهی گزارشهایی درباره میزان تلفات ارتش رژیم صهیونیستی منتشر میکنند که با آمار و ارقام رسمی مغایرت دارد.
انتهای پیام