حمیدرضا محمدی فشارکی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بازارچههای عرضه صنایع دستی، گویای هویت ملی و معرف هنرمندان هر منطقه است که شهرستان کاشان فضای کافی برای ایجاد بازارچههای دائمی و موقت دارد.
وی افزود: آموزش رشتههای صنایع دستی در دانشگاهها گسترش یافته است، اما از استادان تجربی استفاده نمیشود و در نتیجه تجربه آنها به دانشجویان منتقل نمیشود که یکی از حلقههای گمشده در حوزه توسعه گردشگری و صنایعدستی است.
سرپرست فرمانداری کاشان تصریح کرد: شهرستان کاشان، پیشگام و پیشرو در حوزههای گردشگری، میراث فرهنگی و صنایعدستی بوده و وضعیت فروش صنایعدستی هنرمندان ما نسبت به گذشته در وضعیت خوبی است، اما برای رسیدن به شرایط مطلوب و واقعی صنایع دستی ایران در جهان، باید وضعیت صادرات تقویت شود.
محمدی فشارکی گفت: انتخاب کاشان به عنوان شهر جهانی نساجی سنتی، فرصتی بود تا این شهر بیشتر و بهتر از گذشته در دنیا شناخته شود، اما به علت برخی کم توجهیها، هنوز در حوزه صنایعدستی دچار مشکلاتی است.
وی افزود: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سه حوزهای است که همچون یک قامت برافراشته است و باید به آن پرداخته شود و در اختصاص بودجه تملک داراییها اعتبار خوبی برای این مجموعه در نظر گرفته شده است.
سرپرست فرمانداری کاشان تأکید کرد: در خصوص مشکلات هنرمندان صنایع دستی، اگر دستگاههای اجرایی بر اساس شیوهنامههای اداری در بخش آب و گاز و برق کمکاری صورت گرفته باید به رفع این موانع پرداخت.
انتهای پیام