لیلا سبیانی در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: کم شنوایی از شایعترین اختلالات بدو تولد بوده و به دلیل پنهان بودن این اختلال در زمان تولد، در صورت عدم اجرای برنامه غربالگری شنوایی در نوزادان ممکن است کم شنوایی تا سن ۱۸ الی ۲۴ ماهگی پنهان بماند.
وی تأکید کرد: در صورتی که نوزاد دارای مشکل شنوایی در بدو تولد شناسایی و مداخلات درمانی و توانبخشی به موقع شروع شود میتوان از مشکلات گفتاری و اجتماعی نوزاد در آینده جلوگیری کرد.
معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان زبرخان گفت: در قالب اجرای طرح غربالگری شنوایی، تمامی نوزادان متولد شده قبل از ترخیص در بیمارستان توسط پرسنل مورد معاینه شنوایی قرار میگیرند و در صورت مشکوک شناخته شدن ضمن ارائه آموزش جهت انجام تستهای تشخیصی به مراکز سنجش شنوایی ارجاع داده میشوند.
وی در همین خصوص از شناسایی یک مورد نوزاد مبتلا به کم شنوایی شدید و پیگیری به موقع برای انجام مداخلات درمانی و توانبخشی خبر داد و افزود: نوزاد مشکوک به کم شنوایی بعد از معاینه در بیمارستان توسط مراقبین سلامت پیگیری و جهت انجام تستهای تشخیصی ارجاع شد.
معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان زبرخان افزود: خوشبختانه با پیگیری و تشخیص به موقع، نوزاد برای انجام مداخلات توانبخشی و کاشت حلزون معرفی شد.
انتهای پیام