اجرای طرح آباد در دانشگاه جامع علمی - کاربردی لرستان

رئیس دانشگاه جامع علمی - کاربردی لرستان از اجرای طرح آباد در این دانشگاه خبر داد.

محمدرضا جعفری در حاشیه برگزاری کارگاه آشنایی مدرسان حق‌التدریس این دانشگاه با نظام آموزش دانشگاه علمی - کاربردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: دوره‌هایی که برای دانشگاه جامع تعریف شده است، در مقاطع کاردانی (فنی) و کارشناسی (حرفه‌ای و مهندسی) است.

وی با بیان اینکه مجموع رشته‌های دانشگاه جامع در چهار بخش صنعت، کشاورزی، مدیریت خدمات اجتماعی و فرهنگی هستند، اظهار کرد: دانشگاه جامع اکنون ۱۵ مرکز فعال دارد و این وجه تمایز دانشگاه جامع با سایر دانشگاه‌هاست.

رئیس دانشگاه جامع علمی - کاربردی لرستان گفت: آموزش‌های مهارتی را برعهده داریم و تلاش نکردیم مجوز مقاطع تحصیلات تکمیلی را بگیریم، چون ماموریت این دانشگاه تربیت نیروهای متخصص، ماهر و کاربلد است.

جعفری افزود: اکنون براساس طرح آمایش و ظرفیت‌های استان، ۳۰۱ رشته‌محل را کم کردیم. امسال تعداد رشته‌محل‌ها را تقلیل دادیم و براساس ظرفیت‌های استانی و شهرستانی باز هم این رشته‌ها را کم کردیم و رشته تعریف خواهیم کرد.

وی بیان کرد: در ۸۰ درصد رشته‌های این دانشگاه دانشجو داریم. اکنون ۹۰۰۰ دانشجو در ۱۵ مرکز آموزش علمی - کاربردی استان در حال تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی - کاربردی لرستان با بیان اینکه هدف این دانشگاه این است که دنیای آموزش را با دنیای کار نزدیک کند، گفت: اجرای طرح آباد را در این دانشگاه شروع کرده‌ایم که براساس این طرح، دانش‌آموختگان دانشگاه‌های استان به گذراندن یک یا دو دوره کوتاه‌مدت مهارتی تخصصی سوق داده می‌شوند. درصددیم نیازهای بازار کار را شناسایی کنیم و متناسب با آن دوره تدوین کنیم.

وی اظهار کرد: نیازها و فرصت‌های شغلی را در تعامل با متولیان بازار کار مانند صمت، کارخانه‌ها، مراکز صنعتی، اداره کل کار، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و بانک‌های عامل شناسایی و متناسب با نیازها و فرصت‌های استان دوره‌ها تخصصی مهارت را تدوین و اجرایی خواهیم کرد.

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403032113850
  • خبرنگار : 50177