حامد سلیمانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این مواد غذایی در طی بازدیدهای مستمر کارشناسان بهداشت محیط از سطح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جمعآوری و پس از دستور دادستان و اظهار نظر کارشناسان اداره جهاد کشاورزی و دامپزشکی، مبنی بر غیرقابل مصرف بودن این مواد غذایی برای دام و طیور، در محل جایگاه دفن زبالههای شهرستان معدوم شد.
وی افزود: پیرو بازدیدهای مستمر کارشناسان بهداشت محیط این شبکه، از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، در صورت مشاهده مواد غذایی تاریخ گذشته، فاسد یا فاقد مشخصات بهداشتی، توسط متصدی در محل معدوم و یا توسط کارشناسان بهداشت محیط جمعآوری میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان در همین خصوص از شهروندان خواست، مواد غذایی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و دارای مجوز تهیه کرده و در هنگام خرید مواد غذایی به مشخصات بهداشتی درج شده بر روی بستهبندی مواد غذایی توجه نمایند و از خرید مواد غذایی فله و فاقد مشخصات بهداشتی خودداری نمایند.
وی در ادامه به بازدید از معدن داس که فرایند تولید و استخراج سنگآهن را انجام میدهد اشاره کرد و افزود: این بازدید، با هدف پیشگیری از بیماریهای شغلی و جلوگیری از آسیبهای احتمالی حین کار، آموزشهای لازم خود مراقبتی و استفاده صحیح از تجهیزات حفاظت فردی مناسب به نیروی ایمنی و کارگران معدن صورت گرفت.
سلیمانی افزود: تسهیلات رفاهی و بهداشتی از قبیل استراحتگاه، دوش حمام و سرویسهای بهداشتی با توجه به بعد جمعیت کارگران بر اساس پیگیریهای قبلی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه عملیات در معدن نیز بدون رعایت مسائل بهداشتی و ایمنی میتواند منجر به حوادث ناشی از کار گردد، لذا حضور مسئول ایمنی و بهداشت حرفهای در معدن، بر اساس ماده ۶۵ آییننامه اجرای قانون معادن ضروری و بر لزوم انجام معاینات شغلی برای کارگران معدن در سال جاری تأکید شد.
انتهای پیام