امیر اسدی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به موضوع رهاسازی ماهی در آبهای استان اظهار کرد: استان خوزستان بیش از یک سوم آبهای سطحی کشور را در خود جای داده و از ۵ رودخانه دائمی (مارون، کارون، زهره، کرخه و دز) و ۲ تالاب بزرگ شادگان و هورالعظیم برخوردار است.
وی افزود: در سالهای اخیر با توجه به تخریب محیط زیست، کاهش حقابه تالابها و نیاز مبرم به بازسازی و بهسازی ذخایر و منابع آبزی در راستای حفظ ذخایر ژنتیکی، اداره کل شیلات خوزستان سالانه نسبت به رهاسازی بچه ماهیان بومی در منابع آبهای داخلی استان اقدام میکند.
اسدی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲، ۶ میلیون و ۳۵ هزار قطعه ماهیان بومی شامل بنی، برزم، شیربت، عنزه و گطان در منابع آبی استان رهاسازی شد و در سال جاری پیشبینی میشود بیش از ۸ میلیون قطعه بچه ماهی در منابع آبهای داخلی استان رهاسازی شود.
وی خاطرنشان کرد: روز گذشته نیز طی هماهنگی به عمل آمده و به صورت همزمان در ۵ استان کشور جشنواره ملی رهاسازی ۴۵۰ میلیون قطعه بچه ماهیان استخوانی، خاویاری، دریایی و میگو در دریای خزر، خلیج فارس، دریای عمان و آبهای داخلی اجرایی شد و در این راستا در استان خوزستان نیز عملیات رهاسازی یک میلیون قطعه بچه ماهیان بومی در ورودی تالاب شادگان واقع در روستای گردشگری عطیش شهرستان کارون انجام شد.
انتهای پیام