حسین میرزایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سال گذشته و امسال وضعیت هوا و مراتع به گونهای بود که مشکلی با کوچ دامداران نداشتیم.
وی اضافه کرد: خوشبختانه امسال وضعیت رویش علوفه در مناطق قشلاقی به گونهای بود که امسال مشکل حادی در خصوص کوچ عشایر لرستان گزارش نشده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه عمده مشکلات ما دامداران غیربومی هستند که از طریق لرستان به خوزستان کوچ میکردند، گفت: هم امسال و هم سال گذشته گزارشی مبنی بر کوچ زودرس از مناطق نداشتیم.
میرزایی بیان کرد: ۱۵ اردیبهشت ماه هر سال زمان کوچ عشایر است که امسال و سال گذشته در موعد خودش انجام و مشکل حادی برای مراتع لرستان ایجاد نکردند.
وی با بیان اینکه دامداران غیر بومی کوچرو که از لرستان عبور میکند عشایر کوچرو همدان، اصفهان و کرمانشاه هستند، افزود: این عشایر به طور میانگین ۶۰ روز برای رسیدن به استان مقصد خود زمان میبرد که از لرستان عبور کنند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان اضافه کرد: عشایر استان همدان حدود ۱۰۰۰ خانوار با ۳۰۰ هزار واحد دامی، اصفهان حدود ۲۰۰ خانوار با حدود ۵۰ هزار واحد دامی، کرمانشاه حدود ۱۰۰ خانوار با حدود ۲۵ هزار واحد دامی هستند.
میرزایی خاطرنشان کرد: سه میلیون و ۵۰۰ هزار واحد دامی استان به مراتع لرستان وابسته هستند و این در حالیست که ظرفیت مراتع استان حدود دو میلیون واحد دامی است و ۱.۵ میلیون واحد دامی مازاد بر مراتع استان داریم.
انتهای پیام