اعضاء ستاد مدیریت بحران و جوامع محلی جاسک با ابعاد مخاطره سونامی  آشنا شدند

با برگزاری کارگاه آموزشی، اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران جاسک و جوامع محلی شهرستان با ابعاد مخاطره سونامی  آشنا شدند.

مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان،امروز یکشنبه ۲۰خرداد، افزایش سطح آگاهی و ایجاد هماهنگی را هدف برگزاری  کارگاه آموزشی یک روزه سونامی برشمرد و گفت: آشنایی اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران و جوامع محلی شهرستان ها با ابعاد مختلف این مخاطره لازم است.

وی ضمن تشکر از دکتر مهدی مسعودی مشاور یونسکو و رییس هسته سونامی دانشگاه هرمزگان،مدرس این دوره آموزشی، افزود: مخاطره سونامی جزء ۱۶ مخاطره اولویت دار استان هرمزگان است که می بایست با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مشارکت جوامع محلی آمادگی لازم در این خصوص را  داشته باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گفت: علاوه بر ایجاد هماهنگی و تعامل بین مدیران و مردم، آشنایی با شیوه های مشارکت در این زمینه اهمیت ویژه ای دارد که در همین راستا برگزاری دوره های آموزشی مستمر، مانور و تمرین در دستور کار ستاد استان قرار دارد.

به گزارش ایسنا، این کارگاه آموزشی با همکاری دانشگاه هرمزگان، مرکز اقیانوس شناسی علوم جوی خلیج فارس،سازمان مدیریت بحران کشور، پژوهشگاه علمی اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور با حضور اعضاء ستاد مدیریت بحران و تعدادی از از فعالان جامعه محلی جاسک و نمایندگانی از اداره کل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان در محل فرمانداری شهرستان جاسک برگزار شد.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ / ۲۱:۵۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403032013486
  • خبرنگار : 50673