عادل پیغامی در نخستین آیین ارزیابی و تقدیر از مدیران برتر این سازمان، اظهار کرد: عملکرد مثبت منطقه آزاد قشم در حوزههای مختلف اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و... در سال گذشته با تلاش مدیران و کارکنان این مجموعه و در راستای انجام ماموریت این سازمان صورت گرفته و موفقیت این منطقه زمینه ساز آبادانی و رونق جزیره قشم است.
وی ادامه داد: نیروی انسانی یکی از مهمترین سرمایههای هر سازمانی است و با حمایت و همکاری اعضای خانواده مدیران و کارکنان سازمان منطقه آزاد قشم، بسیاری از اقدامات خوب برای رشد و توسعه این جزیره تمدنی به نتیجه رسیده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم اضافه کرد: جزیره جهانی قشم دارای ظرفیتهای اقتصادی و فرهنگی فراوانی است تا جایی که آیتالله رییسی، رییس جمهوری شهید معتقد بود قشم توان تامین منابع مالی مورد نیاز برای اداره یک کشور را داراست.
به گفته پیغامی، رفع مشکلات اجرایی جهت انجام عملیات عمرانی احداث پل خلیج فارس با نظر مثبت و تاکیدات انجام شده توسط شخص آیتالله رییسی، انجام گرفت.
وی با بیان اینکه در ابتدای دولت سیزدهم ظرفیت تولید آبشیرین کن شهر قشم ۱۷ هزار مترمکعب بود، افزود: با اقدامات جهادی و فعالیت شبانه روزی نیروهای شرکت آب، برق و تاسیسات قشم ظرفیت تولید این آبشیرین کن در سه سال دولت سیزدهم ۱۱ هزار مترمکعب افزایش یافته و به ۲۸ هزار مترمکعب در شبانه روز رسیده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: در ۳۰ سال گذشته از عمر منطقه آزاد تنها ۴۰ کیلومتر بزرگراه در جزیره قشم ساخته شده بود، اما امروز ۲۶۰ کیلومتر بزرگراه و راه در اجراست.
پیغامی در ادامه دستیابی به تراز تجاری مثبت در حوزه بازرگانی و رونق تولید توسط واحدهای تولیدی و افزایش میزان اشتغال ایجاد شده در جزیره قشم را بخش دیگری از کارنامه مثبت عملکرد در سال گذشته دانست.
وی با اشاره به اهمیت ارزیابی عملکرد مدیران و کارکنان جهت افزایش بهره وری و بهبود خدمات، خاطرنشان کرد: برای افزایش انگیزه نیروی انسانی نیازمند برنامههای جدیدی هستیم که با اجرای آنها شاهد سربلندی، موفقیت و احیاء جایگاه اقتصادی و اجتماعی منطقه آزاد قشم باشیم.
براساس این گزارش، سرپرست معاونت توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این جلسه منابع و نیروی انسانی را باارزشترین دارایی هر سازمان دانست.
احد نصرتی خاطرنشان کرد: پس از ارزیابی مدیران، ارزیابی کارکنان سازمان منطقه آزاد قشم نیز در حال انجام است و با طراحی مدل تعالی سازمان، شاهد حرکت این مجموعه به سمت بهره ور محور شدن خواهیم بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: افزایش بهرهوری، بهبود کیفیت، افزایش درآمدها و کاهش هزینهها و در نتیجه افزایش میزان رضایتمندی کارکنان و اربابان رجوع، مهمترین اهداف انجام ارزیابی عملکرد مدیران سازمان منطقه آزاد قشم بوده است.
بنا بر این گزارش، ارزیابی عملکرد مدیریتهای سازمان منطقه آزاد قشم در چهار گروه انجام شد و در نهایت مدیرانی که بالاترین امتیاز در رتبه بندی عملکردی را کسب کرده بودند به همراه همسرانشان، تقدیر شد.
انتهای پیام