عبدالله بهرامی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، اظهار کرد: این شعار به قدری ارزشمند است که به راحتی میتوان آن را عملیاتی کرد. بزرگترین و عادلانهترین مشارکت مردم قالب تعاونی است. در تعاونیها سهامداری و ذینفع بودن مطرح است و هر فرد به اندازه سرمایه خود سهم دارد و در دخل و خرج و درآمد سهیم است.
وی بهترین شیوه مشارکت مردمی را تعاون دانست و تاکید کرد: به لحاظ فرهنگی، دینی و اعتقادی نسبت به بخش تعاون توصیه و سفارش شده است.تعاون پیشران است و در طول چند دهه گذشته امتحان خود را به خوبی پس داده است ولی متاسفانه اعتنا و توجه زیادی نسبت به این بخش از اقتصاد صورت نگرفته است.
رئیس کمیسیون فرش دستباف، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون خاطرنشان کرد: در بخش تعاون امکان رانتخواری، دلالی، سوداگری و انحصار وجود ندارد و نگاه شخص محوری و سودآوری حاکم نیست لذا باید از ظرفیت های بخش مردمی تعاون به بهترین شکل استفاده کرد.
بهرامی گفت: در حوزه مسکن برخی تعاونیها دچار مشکلاتی شدند ولی تعاونیهای مسکن زیادی هم داریم که خدمات بزرگی به آحاد جامعه و خانهدار شدن اقشار مختلف کردند. ما در بحث تنظیم بازار نیز میتوانیم از ظرفیت تعاونیها استفاده کنیم و از مزیتهای بالقوه تعاون در تحقق شعار سال بهره بگیریم.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای فرش دستباف، تجمیع سرمایههای خرد و اندک مردمی را جلوه دیگری از تحقق شعار سال دانست و گفت: تعاونیها با تجمیع سرمایههای اندک اعضا از رفتن سرمایهها به سمت بازار سکه و ارز و زمین جلوگیری میکنند. با مدیریت سرمایههای خرد میتوان کارهای بزرگی انجام داد به شرطی که دولتمردان و مسئولان به کلمه تعاون باور داشته باشند و شعار سال را ماموریت خود بدانند.
انتهای پیام