علی جلالوند در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از ۲۴هزارو ۸۴۰ واحد مسکن روستایی در شهرستان نهاوند تاکنون ۲۱هزار و ۹۰۰ واحد مقاومسازی و نوسازی شده است.
وی شاخص مقاومسازی مسکن روستایی در این شهرستان را ۹۱ درصد اعلام کرد و افزود: اکنون دوهزارو ۹۴۰ واحد غیر مقاوم در سطح این شهرستان وجود دارد.
جلالوند ادامه داد: با جمع واحدهای مورد نیاز مسکن(دوهزارو ۷۶۰ واحد) که برای خانوادههایی که به صورت چند خانوار در یک واحد مسکونی روستایی زندگی میکنند و واحدهای غیر مقاوم مورد اشاره، در مجموع پنج هزار و ۷۰۰ واحد مسکن روستایی باید در سطح این شهرستان ساخته شود.
رئیس بنیاد مسکن نهاوند اضافه کرد: از یک هزار و ۴۹۰ فقره سهمیه مقاومسازی که امسال به بنیاد مسکن نهاوند در خصوص طرح ویژه مسکن روستایی ابلاغ شد، تاکنون موفق شدیم هزار و۳۰۰ فقره را به بانکهای عامل معرفی و از این تعداد ۸۸۰ فقره عقد قرارداد شدهاند و تا تحقق صددرصدی همچنان ادامه دارد.
به گفته وی، فرایند ساختوسازها با بهرهگیری از سه دفتر طراحی مسکن روستایی و ۳۸ نفر کارشناس ناظر دارای پروانه نظام فنی روستایی و یک دفتر نقشهبرداری از مرحله ثبتنام تا صدور پروانه ساخت از دهیاریها و معرفی به بانک، متقاضیان را راهنمایی و همراهی میکنند.
جلالوند همچنین خواستار همراهی و همافزایی بانکها در پرداخت بهموقع تسهیلات و مشارکت بیشتر مردم در تحقق صددرصدی مقاومسازی مسکن روستایی در شهرستان شد.
وی با بیان اینکه بهمنظور تکمیل نوسازی واحدهای نیمهتمام روستایی، هرساله بهتناسب، مبالغی بلاعوض به متقاضیان پرداخت شده است، گفت: نهاوند با شاخص مقاوم سازی ۹۱ درصدی مسکن روستایی در رتبههای نخست کشوری قرار دارد، این در حالیست که درصد مقاومسازی کشوری ۵۲ درصد است.
رئیس بنیاد مسکن نهاوند یادآور شد: تسهیلات مسکن روستایی به شهرهای زیر ۲۵هزار نفر جمعیت این شهرستان که شامل سه شهر گیان، فیروزان و برزول است نیز پرداخت میشود که این تسهیلات امسال ۳۵۰ میلیون تومان با نرخ سود پنجدرصد و بازپرداخت ۲۰ ساله و ضمانت سفته و زنجیرهای پرداخت میشود.
جلالوند خاطرنشان کرد: در نظر داریم مطابق هدفگذاری و سیاستهای بنیاد مسکن بتوانیم در سال ۱۴۰۷ جشن ۱۰۰ درصدی مقاومسازی واحدهای روستایی را در نهاوند برگزار کنیم.
وی در خاتمه تاکید کرد: با توجه به نامگذاری شعار امسال از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم»، امیدواریم دهیاران و اهالی روستاها با همکاری هرچه بیشتر در تولید مسکن مشارکت داشته باشند تا بتوانیم به تولید مسکن در روستاها رونق بیشتری بدهیم.
انتهای پیام