حسین متاجی ۱۹ خرداد در حاشیه سومین آیین گلاب گیری و گل غلتان در روستای شاهناجر بخش کجور نوشهر به ایسنا اظهار کرد: این جشنواره با هدف توسعه صنعت توریسم کشاورزی و ترویج آیین و سنن تاریخی بخش کجور برگزار شد.
وی افزود: اولویت اصلی وزارت میراث و گردشگری توسعه صنعت توریسم است و در این راستا تفاهم نامهای با جهاد کشاورزی جهت احیای توریسم کشاورزی بهویژه گیاهان دارویی و اکوتوریسم بسته شد.
رئیس اداره گردشگری و میراث فرهنگی نوشهر با بیان اینکه صنعت گیاهان دارویی در منطقه کجور یکی از ظرفیتهای بزرگ است، افزود: گلاب گیری در جهت توسعه گردشگری پایدار و درگیر شدن جوامع محلی نقش مهمی دارد که میتوان رشتههای منسوخ شده صنایع دستی و سایر ظرفیتها در این روستاها را شناسایی کرد تا برای توریسم گردشگری فعال باشیم.
متاجی با اشاره به اینکه جشنواره گلاب گیری شاهناجر به عنوان رویداد ملی ثبت شد که اولین رویداد در منطقه کجور محسوب میشود، گفت: یکی از اولویتهای وزارت گردشگری، احیای مزرعه گردشگری در منطقه کجور است.
همچنین جواد محمودی مدیر جهاد کشاورزی نوشهر با بیان اینکه بخش کجور پتانسیل زیادی به لحاظ پرورش و تولید گیاهان دارویی دارد، اظهار کرد: در تمام مناطق بخش کجور به خاطر ارتفاعی که دارند گیاهان دارویی خودروی زیادی وجود دارد.
وی با بیان اینکه نزدیک به ۱۶ هکتار از زمینهای بخش کجور نوشهر به صورت باغات گل محمدی با ۲۷ بهرهبردار در این منطقه فعالیت دارند، افزود: پیشبینی تولید ما در سال جاری ۳۵ تن گل محمدی است که سه کارگاه گلابگیری در روستاهای شاهناجر، شهر پول و روستای منجیر اقدام به تولید گل محمدی میکنند.
انتهای پیام